14.4.2014

No hups.

Viimeisin päivitys on marraskuulta, viimevuoden puolelta. Mitäkö mä olen tehnyt viimeisimmän postauksen jälkeen? Vähän kaikenlaista. Olenko liikauttanut sormeanikaan tehdäkseni bändin reissupostauksen, en. Olenko tehnyt jotain oikeasti kehittävää, kyllä! 

Tässä on ollu niin kauheesti kaikennäköstä muutosta menossa pään sisällä ja työelämässä, etten oo vaan yksinkertasesti jaksanu panostaa blogin kirjottamiseen. En myöskään oikein enää edes tiedä mistä kirjoittaisin, tuntuu etten tee ikinä mukamas mitään :D (en mä oikeesti teekkään..)


En nyt turhaan palaa enää viimevuoden asioihin, uusivuosi meni siinä missä muutkin ja perinteiset "uudenvuodenlupaukset" tuli tehtyä. Jotka tällä kertaa oikeesti perkele pitää. 


Uuusivuosi, Blackpool Järvenpää, hirveen cool kattolamppuhärpäke.

Työt Nuorisoasiainkeskuksella loppui tammikuun puolivälissä, siirryin siitä suoraan työvoimakoulutukseen, joka osoittautui kaikeksi muuksi kun siksi mitä siltä odotin. Onneksi löysin pian jotain paljon parempaa ja nyt mennään eteenpäin kokonaan ihan uusilla jutuilla poissa graafisen suunnittelun maailmasta toivottavasti pitkäaikaisella työpaikalla kaupan alalla mahtavien työkavereiden kanssa! 

Suurin osa mun kirjoitusenergiasta on mennyt kuitenkin uusien elämäntapojen ylläpitoon. Mä sanoin että mä lupasin itselleni uutenavuonna jotain ja tälläkertaa mä pidän siitä kiinni. Alkoholin kittaaminen on jäänyt minimaalisiin mittasuhteisiin verrattuna edellisiin vuosiin, tämän vuoden puolella olen kuppia nostellut ehkäpä jopa kokonaista kolme kertaa. Seuraavan kerran aion pyhittää 110% omille synttäreilleni kesäkuussa ja sen jälkeen alkaakin tuntematon ajanjakso mun ja kuningas alkoholin välisessä suhteessa. Tähän liittyen mua itteäni henkilökohtaisesti häiritsee joka ikinen "AI MIKS SÄ ET JUO O__O" -kysymys. Miksi mun pitäisi juoda? Miksi mä en saisi olla juomatta? Miksen voi juoda vaan Pepsiä jos siltä tuntuu? Ei, mä en ole raskaana, mä en ole hankkiutumassa raskaaksi. Mä vaan tein päätöksen. Säästän ainakin rahaa siinä, etten ole joka viikonloppu kittaamassa vaivalla säästettyjä pennosiani kurkusta alas. 

En nyt rupea syvällisemmin pureutumaan muihin elämäntapamuutoksiin, koska en tahdo kuulla ihmisiltä miten muutos ei ole "täydellinen", sillä sallin kuitenkin itselleni viikonloppuherkuttelun enkä treenaa itseäni henkihieveriin salilla/lenkillä käydessäni. Kerrottakoot nyt kuitenkin, että kasviksia tulee syötyä enemmän, ruskeaa kastiketta, perunaa ja makaroonia (mun edellinen perusruokavalio) oon syönyt tänä vuonna ehkä kahdesti. Ja limun ja muut herkut oon jättänyt kokonaan viikonlopuille, ja sekin on aika vähäistä. Mulle itelleni nää muutokset on tosi isoja, ja näissä on todella helppo pysyä. Kokonaisuudessaan mun paino on laskenut tammikuusta noin 7 kiloa, joten jotain edistystä tässä varmaan on tapahtunut. Tällä hetkellä myös omassa ajatusmaailmassa huomaa paljon muutoksia, kipeenä oleminen on maailman paskin asia, koska ei uskalla oikeen tehdä mitään treenin tynkää. Lähteä kävelylle, salille, jumppailla himassa.. en halua tulla tästä enää kipeemmäksi. 

Tässä nyt kuitenki mennään, mulla nyt ei valitettavasti oo tarjota teille mitään ennen/jälkeen kuvia tässä vaiheessa, ehkä joskus.

Tällästä mä nyt oon tässä sit puuhaillu, en siis mitään. Edelleenki käyn valokuvaamassa kundien keikkoja, ja muuten vaan löllöön :D Tukan väriki on taas vaihteeks vaihtunu. Nyt oon supertykästyny tähän tummaan! ^-^'

Koitan taas päästä jotenkin tähän kirjottelemisen makuun! Katellaan taas. Ciao!


3 kommenttia:

  1. Kiva kuulla sinustakin taas :) Mukava, että kuuluu hyvää!

    VastaaPoista
  2. hyvä Emppu!! pidä toi asenne yllä! :) ♥

    VastaaPoista