20.5.2013

Muutakin kun töitä

Ennen massiivista (?) lätkäkisojen päätöspostausta teen tälläsen, jossa kerranki on muuta asiaa kun pelkästään töitä, kissaa ja "en ottanu kuvia" -lausetta! Kerranki tein jotain kameralla, propsit siitä.

Anyhow. Alotetaan tässä nyt edellisestä viikonlopusta! Tällön mun piti ottaa kuvia enemmän, mutta äh. 

Tässä kuitenkin muutama kuvatus kamerasta ja puhelimesta!


Oltiin siis Järvenpään Rantapuistossa istumassa iltaa 11.5. Tietystikin itse alkuperäisestä syystä miksi me siellä oltiin en sitten ottanut kuvia :DD mentiin tsiigaileen Järvenpää-päivän ilmaiskonserttia, jossa muunmuassa Boneyard Coyotes heitti ulkokeikan, sekä tietty jatkot baarissa.


Me ollaan Samulin kanssa vissii nii ällösöpöjä ettei meistä oo olemassa yhtään yhteiskuvaa, siis tän lisäks :DD 
Hyi, meidän tennaritki melkeen pussaa x_x 

Aurinko kääntyi nopeasti laskun puolelle ja loppuaika menikin sitten kuunnellessa kitarajameja ennen baarijatkoja. 
Illalla oli vähän kylmä ja päivällä meinasin kuolla kuumuuteen.

Sitten siirrytään tähän viikonloppuun. Meidän oli tarkotus ällösöpöstellä Samulin kanssa perjantaina, koska meillä oli puolvuotispäivä (siirappista..) Alkuperäsiin suunnitelmiin kuulu leffailu ja hohtominigolffaus, rahatilanteen kuitenkin näyttäessä persettä, suunnitelmat vaihtu Sea Lifeen ja Lintsihengaukseen! Tiedä sitten tuliko tää loppujen lopuks yhtään halvemmaks, mutta menkööt :D Illalle tulikin sitten vielä ehkä extemporein juttu ikinä...

Tää kuulemma oli se mustekala joka aina ennustaa juttuja :D
Sea Lifessä oli jos jonkinmoista fisua ja muuta ihmeteltävää. 
Päästiin myös koskettelemaan merisiiliä :DD se oli hauska

Maailman kehittävin yhteiskuva ikinä, terkuin Lintsin hauskat peilit :DD 
Pitänee mennä uudestaan ottaa muistaki peileistä kuvia.. 

Lintsillä oli myös söpö kirsikkapuu! 

Syötiin jätskiä ja Samuli joi jäähilejuoman ja käveltiin vaan ympäriinsä ties kuinka kauan kunnes Samulin puhelin soi ja illan meno sai yllättävän käänteen. Suloisinta tässä oli, että mä olin se joka joutui vähän suostuttelemaan Samulia tähän, koska se ajatteli, että mä haluan olla koko päivän vaan kahdestaan.. 
Siitä huolimatta:

badumtss. Boneyard Coyotes @ Järvenpään Esperance ft. Samuli bassossa! 
yllärikeikka muutaman tunnin varotusajalla, joten pikatuuraajaa vaadittiin.

Ilta meni siis keikkaloinnin merkeissä. Kerrankin jopa räpsin kuvia, tosin pokkarilla mitään edustavaa kyllä saa aikaseks, kunnollisia kuvia kyseisistä dudeista (ilman Samulia tosin :DD) toivottavasti luvassa 29.5. Ratikkarockista, jolloin meikäläinen heiluu työtehtävissä kameran kanssa paikalla!

Koska en oo hetkeen postannu mitään kunnollista niin lienee muutama kissakuva on sallittu? :D 
Ensiviikon aikana toivottavasti luvassa lätkäkisojen päätöspostaus, jos aivot ei mee taas tilttiin liiasta ajattelemisesta kun palaan Nuorisoasiainkeskuksen riveihin! 


Tää postaus nyt on mitä on. Mua väsyttää, pitäis olla nukkumassa muttaku teen taas kymmentä asiaa samaan aikaan (lataan keikkavideoita youtubeen, jotta voin myöhemmin kysyä julkasenko niitä, katon telkkaria, whatsappaan, facebookkaan, käsittelen kuvia... :DD) Toivottavasti tää on luettava, ja anteeks jos ei oo :D

2 kommenttia:

 1. Tää oli just kiva (: Älää aina ajattele,että on huonoja postauksia ,ei semmosia oo ees olemassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta vaa tuntu etten saanu itekää selvää mitä kirjotin ku väsytti nii paljon ja piti tehä viittäkymmentä eri asiaa samaan aikaan :DDDD tai piti ja piti mut kuitenki :'D

   Hyvä että tää nyt oliki selkee!

   Poista