29.4.2013

Elonmerkki

Taaspahan on ehtinyt tovi vierähtää viimeisimmästä postauksesta, syvimmät pahoitteluni, en vain ole keksinyt kirjoittamisen aihetta, vaikka sellaista on ehkä ollutkin. Energia-intressit on suuntautuneet aivan muualle kun blogiin, vaikka aina on tehnyt mieli kirjoitella vaikka ja mistä.

Ja mitäpä tässä kuukauden aikana onkaan ehtinyt tapahtua? Jälleen kerran maailman upein (tylsin) kuvakollaasi mitä kameralle ja puhelimeen onkaan tallentunut sitten viimekerran :) abouttiarallaa mennään taas aikajärjestyksessä. 


Oon aivan megahuono nykyään kuvaamaan keikoilla, en jaksa mennä heilumaan kameran kanssa ja koska mulla on vaan toi pokkari niin jee. Tässä kuitenkin 6.4. olleelta Hörrihooversin keikalta Mustasta Kuplasta
Samuli on selkeesti liikkuvaa sorttia :DD

Tässä välissä olin myöskin tsiigaamassa Boneyard Coyotesia Libertessä, erään extempore viihteelle lähdön seurauksena. Kamera mulla tais olla laukussa, mutta juu.. se on se kuvien ottaminen niin helvetin vaikeeta :D


Yks aamu Phoebe oli niin derp, että oli taas pakko kuvata sitä. 

Kävin myös moikkaamassa Litan Mimi-mamaa!

Pyörähdin Litan glamoursynttäreillä. Glitteriä löytyy vieläkin mun kämpästä hiusten harjauksen seurauksena :DD kädessä oli hemmetin hieno peenis ja 666 sekä huulipunaa, todisteeksi siitä, että oli ollut paikalla sai käteensä kirkkoveneen. Litan blogissa lisää tunnelmia ja kuvia!

Sukset meni ristiin kasimillisen kanssa ja päädyin siihen, että meidän tiet erkani, ainakin tilapäisesti. Tässä siis heti pois ottoa seuraava päivä. Nykyään tuo on ehkä vähän inhimillisemmän näkönen vaikkakin vielä ällö.
Tervetuloa kaikki ihanat ja värikkäät normikorvikset!

Hölläiltiin (gosh, vihaan tota sanaa) Samulin kanssa menneenä viikonloppuna

Tähän väliin voisin iskeä parit työjutut, vaikka teitä ketään tuskin ne kiinnostaakaan :DD, 
ainakin te näätte että mä oikeesti teen jotain, enkä vaan kirjota tekeväni töitä :'D


Nyt on myöskin kevät edennyt siihen vaiheeseen, että MM-kisat on kohta täällä! Mua jännittää, hirvittää ja kuumottaa aivan tolkuttomasti uudet työtehtävät, mutta toivottavasti niistä selvitään kunnialla! 
Kisoihin liittyen viimeisimpänä, muttei suinkaan vähäisimpänä, viimeinen koulutuspäivä eiliseltä:
Meillä kävi ihhana somelainen hengennostattajakin paikalla, UH!


Tän näkösenä öbaut meikä hengaa sitte parisen viikkoa Areenalla!

Nyt siis tiedossa ankaraa puuhailua lätkäkisojen parissa parisen viikkoa, jonka jälkeen siirryn takaisin NK:lle jatkamaan graafista suunnittelua kahdeksaksi kuukaudeksi! Töitä sivuten tiedossa muunmuassa, koiranhoitoa, Järvenpäässä rantapuistokonserttia, hohtominigolfia, lätkävapareiden pippaloita, Ratikkarockissa kuvaamista.. huhhu. Ja toki tohon päälle vielä vaikka mitä pientä kivaa! Tänä vuonna vapun juhlinta jää tosin mun osalta väliin työvuorojen hypätessä naamalle juurikin 1.5. mutta eisemitään! Yritän tälleen kesäisten ilmojen puitteissa alkaa nappailemaan vähän enemmän kuvia ja ehkä päivittelemään tätäkin vähän paremmin (lässynlässyn..) 

Anyhow, kuulumisiin :) yritän vähän raportoida tunnelmia muutaman päivän kisatyöskentelyn jälkeen, ehkä muutenkin pyrin siihen, että näitä postauksia nyt ihan kuukauden välein tulis...

2 kommenttia:

 1. Oon niin kateellinen,mäki oisin halunnu nähdä Karimin :< :DD ! Js mä tykkään sun tavasta tehdä noita julisteita (: Hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulijoo vähän puun takaa toi Karim :D ei siinä kauheesti voinu muuta tehdä ku tuijottaa suu ammollaan ja nauraa mukana :D

   Kiitos paljon ^-^'

   Poista