28.1.2013

Työkokeilu

Päätän nyt jo olla innoissani ja iloita tänään alkaneesta työkokeilusta, vaikka työkkäri ei ole vieläkään palauttanut suostumustaan kyseiseen toimintaan. Jos työkkäri tän multa evää niin mä lupaan itkeä verta ja möllätä mun sängyn nurkassa koko vuoden. Mun seuraavat 20 viikkoa näyttänee siis kutakuinkin tältä:


Tuosta kuitenkaan mitään selvää saa, niin valotanpa teille asiaa vähän näin tekstin muodossa :)

Pääsin siis mukaan MM 2013 kisahankkeeseen
. Tuossa "lukujärjestyksessä" lukee "Kohti työelämää, 10 ov paikallinen tutkinnon osa". Tähän hankkeeseen kuuluu Helsingin kaupungin ja Helmi liiketalousopiston tarjoamana 2 ov urasuunnittelu-, 1 ov työelämätaidot-, sekä 2 ov taitava asiakaspalvelija -kurssit. Näiden lisäksi tietysti 4 opintoviikkoa työssäoppimista Helsingin kaupungin virastoissa, mun työssäoppimispaikkana toimii Nuorisoasiainkeskus, jossa mun olis tarkotus väsäillä jotain oman alan (eli graafikon) hommia, kuten esmes julisteita Nuorisoasiainkeskuksen järjestämiin tapahtumiin, näistä lisää varmaankin kunhan pääsen ekana tekeen jotain.

Työssäoppimisen lisäksi saan suorittaa hankkeen aikana EA1 -kurssin, sekä hygienia- ja anniskelupassin sekä työturvallisuuskortin, joista jokaisesta tulee 0,5 opintoviikkoa. Näistä ensimmäinen, eli ensiapukurssi näyttäis olevan jo enskuun puolen välin tienoilla.

Tästä päivämäärästä alkaen aina huhtikuun loppuun oon ensisijaisesti Nuorisoasiainkeskuksella, mutta aika paljon noiden kurssien suorittamistaki tulee oleen tuolla Helmen tiloissa, kuten nyt ekat kolme päivää.

Tän 10 opintoviikon jakson jälkeen, eli toukokuun alussa, siirrynkin sitten Hartwall Areenalle pyörimään jääkiekon mm-kisojen parissa, työtehtävistä siellä ei ole vielä mitään hajua, mutta TOIVOTTAVASTI pääsen viestintätiimiin, joka käytännössä kattaa kaiken aina pelaajien haastattelusta ja valokuvauksesta kopioiden viemiseen toimittajille ja vesipullojen kuskaamista. Tämä siis se mysteerinen asia mistä viime postauksessa mainitsin.

Kisojen jälkeen mut laitetaan palkkatukityöhön johonkin Helsingin kaupungin virastoon, luultavasti samaan paikkaan missä teen harjoittelunkin, mutta kyseessä voi myös olla joku muu paikka. Ja palkkatuettu työ jatkuu aina jopa marraskuulle asti! 

Jottei nyt tulis liian tylsää ja tekstipainoitteista postausta niin jätänpä tämän tähän :D Postailen enemmän aiheeseen liittyen kun opin jotain uutta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti