20.1.2013

Hiljaisuuspahoittelut!

Todella suuret pahoittelut tästä blogin hiljaisuudesta! En vaan keksi mitään kirjoitettavaa, en enää käy oikeestaan missään ja jos käyn niin se kamera ei ole mukana. Olis mulla toki muutamia asioita mistä olis ehkä vähän terapeuttistakin kirjottaa, mutten haluu tuoda liikaa toisten ihmisten ja mun välisiä asioita julki, varsinkaan tässä tilanteessa, koska asiaa ei ole edes selvitelty sen kummemmin.

Destractiven keikka oli ja meni, enkä sitten ottanut sitä kameraa lainaan, koska ajattelin jättää menemättä koko keikalle, joten peruin kameranlainauksen.. Menin sitten kuitenkin saatuani seuraa Karosta, ja siinä vaiheessa kameran saanti ei enää ollut mahdollista. No ehkä noita tulee vielä. Keikka kuitenkin meni hyvin ja sehän se tärkeintä. Ps. täältä uutta Destractive-tuotantoa, kliketiklik jos raskaampi metallimusiikki iskee!


Viimeviikonloppuna oli pieni yhden yön pikavisiitti Samulin luona, raukkaparka ei vieläkään ollut parantunut kunnolla. Lauantaina oli sitten Muddy Bonesia Järvenpään Blackpoolissa ja yöksi takasin kotiin, sillä sunnuntaina aamulla luvassa oli koiravieraita! Koirista mun oli tarkotus tehdä ihan oma postauksensa, mutta yksin niitä hoitaessa ei kädet riittäny kuvaamiseen ja taluttamiseen samaan aikaan, joten kamera jäi suosiolla ulkolenkiltä kotiin, sen sijaan jopa kaksi hienoa kuvaa kännykällä sain päivästä. 

Sain viereeni datiksen. ps. kotilookki on in 

Ja sit kans torkuttiin vähän

Osa ehkäpä saattaa tunnistaa, kyseessä siis Litan ihana Sinister . Tietysti hoidossa oli myöskin nuorimmainen Zeus, mutta koska rakas ensimmäinen kummipoikakoirani valtasi sylin, en voinut alkaa kuvailemaan pennun puuhia. Koirien kanssa siis puuhasteltiin Litan vieraillessa Lahdessa näyttelyssä Deimoksen kanssa :)

Tänä viikonloppuna Samulikin pääs viimein ulos neljän seinän sisältä mun luokse, joskin vieläkin vähän uupuneena ja taudin hienoista sivuoireista kärsivänä. Joten mitään sen kummempia ei ollut suunnitelmissa nyttenkään, rauhallinen löhöviikonloppu, lukuunottamatta lauantaita, jolloin edellämainitut koirakaverit tuli taas piipahtamaan Litan pyörähtäessä Turussa. Kuvia tosin taaskaan laiskuudesta johtuen jaksanut ottaa, koirat saapu niin aikaseen aamulla että painelin takasin Samulin viereen sänkyyn nukkumaan huonosti nukutun yön jälkeen. Tämän parin tunnin poissaolon aikana pentu oli saanut päähänsä hakea juustohöylän tiskipöydältä ja kuljettanut sen toiseen päähän asuntoa :DD (Kotonaan penu oli myös kuulemma varastanut ruokaa sekä hyppinyt tiskipöydille.. mitä mä olen sille tehnyt :DD). Ulkona käytiin taas törkeen kirpeessä pakkasilmassa (-24 astetta, hyrrr) koirapuistossa heittelemässä frisbeetä. Ulkoilun jälkeen mentiin suoraan taas nukkumaan kun laitoin pojat syömään. Mun unta tosin häiritsi eräs suurehko tunkija ja stalkkeri..

Aina kun nostin päätä niin Sinister tuijotti tuollalailla..

 Ja sitten....

Siinä siis tämä viikonloppu nopeassa pähkinänkuoressa, kuin myös kuulumiset viimeajoilta. En tosiaan oo oikeestaan mitään muuta tehny kun ollu kotona, ja mun kotipäivät ei oo mitään kauheen hauskoja, joten niistäkään en jaksa kirjottaa. Nyt toivon mukaan (kaikki peukut nyt pystyyn!) pääsen työkokeiluun, jolloin jopa teen päivisin jotain josta voisin kertoa. Paikkahan on siis jo varma ja sopimukset kirjotellaan toivon mukaan tiistaina, mutta työkkäri voi vielä antaa mulle kieltävän vastauksen (ja tämähän siis johtuu lakiuudistuksesta, jonka mukaan koulutetut ei ensisijaisesti sais osallistua työkokeiluun..), toivotaan kuitenkin parasta, että työkkärikin näyttää vihreää valoa, sillä se saattaa tuottaa blogille myös pienen spin-off -ajanjakson toukokuulla eräässä mielenkiintoisessa tapahtumassa! Innokkaimmat stalkkerit saavat suorittaa stalkkauksen Hartwall Areenan sivuilta ;) tästä kaikesta lisää sopimuspapereiden hyväksymisen jälkeen, eli toivottavasti alkavan viikon loppupuolella!

Jos teillä on antaa mulle jotain kirjoitusaiheita niin otan niitä kokoajan vastaan :) toki mulla on toi musiikkiaihe tuolla, muttano.. katsotaan joskohan jaksaisin siihenkin pureutua tässä pikkuhiljaa! 

4 kommenttia:

 1. Musta on niin hienoa kun on tollanen ihana ihminen, jolle jättää koirat hoitoon kun ei voi ottaa mukaan. Iso kivi pois harteilta kun tietää rakkaiden olevan hyvissä, osaavissa käsissä.
  Sanotaan et belgi ei todellakaan sovi suurimman osan käsiin, ja sä handlaat vielä kahta normaalia hurjempaa yksilöä :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Sinister on kyllä välillä vähän korvat lukossa mulle, mut sit ku ärähdän kunnolla nii kyl se sit kuuntelee. Penu tosin luulee aina että huudan sille vaikka ihan selkeesti kiroilen Sinisterille :''D

   Poista
 2. Hieman häiritsevää tuijotusta tuolta sängyn laidalta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nojoo :DD ja jos koira ei ollu tossa, se istu sohvalla ja tuijotti samalla tavalla :DD todella häiritsevää, edes kissa ei häiritse noin paljoa :'D

   Poista