28.11.2012

Tekemättömyyttä

Viikonloppu meni taas hujahtamalla ohi (musta tuntuu tyhmältä kirjottaa keskiviikkona viikonlopusta... kuitenkin), S oli mun luona ja lojuttiin taas vaan melkeen koko viikonloppu sohvalla tosi mukavassa asennossa (not). Oli meillä lauantaina pikkujoulutkin, tai Danielin läksiäiset, tai randompileet, tai miten sen nyt tahtoo kukin katsoa. Tuskimpa mun tarvitsee edes taaskaan mainita missä se kamera oli? Hyi, häpeä sinä huono...

Pikkujoulujuhlaläksiäishärpäkkeiden tunnelmaa kuvannee tämä ainoa kuva jonka sain kännykällä räpsäistyä.

kyllä se kuvaa juuri sitä miltä se näyttääkin.

Alkuviikosta en oo saanu yhtään mitään aikaseks ja tänään mun päivä on näyttäny tältä:

Työkkärikäynnin jälkeen parit uudet työtarjoukset ja pään puhki miettiminen työhakemusten muotoilussa.. tohon toiseen onneks pitää soittaa huomenaamulla ja varata haastatteluaika... huh. En osaa yhtään kirjottaa työhakemuksia, tai oikeastaan muotoilla niitä hyvin ja tehtävään sopivasti. 

Tänään aamulla, tai siis päivällä, herätessäni totesin ääneen "ei jumalauta". Ulkona oli lunta. Sentään alkaa tuntumaan jo talvelta.. tosin julkisen liikenteen sekoilu lumen ollessa maassa ei kiinnostais yhtään. On myös kylmä, enkä tahdo alkaa käyttämään toppatakkia vielä, koska sitten kun tulee kunnolla kylmä niin.. ääh.. talven vaikeudet. Voisin myös käydä suutarilla laitattamassa jotkut liukuesteet noihin kenkiin.. terkuin tänään meinasin liukastua Prismassa ja rappukäytävässä sekä kolmesti kilometrin kävelymatkalla Malmin asemalle.

Huomenna mun oli tarkotus mennä tohon uuteen Malmin S-Markettiin pälyilemään avajaistarjouksia, ja muuta avajaismeininkiä, mutta rahatilanteen ollessa urpo, taidan jättää koko vierailun väliin. Enköhän mä tossa kaupassa tuu käymään tarpeeks usein muinakin päivinä :D Siihen muuten aukeaa myös Fidan lähetystori, kerrankin kirppari joka on niin säälittävän matkan päässä ettei oo tosikaan, sen voisin tsekkailla ensviikolla kaupan ohessa. 


Viikonloppu vie mut jälleen Järvenpäähän ja mitään sen kummempia tekemissuunnitelmia ei ole. Sunnuntaina palattuani takaisin kotiin, pääseekin jo availemaan joulukalenteria! Äiti oli paras ja osti mulle Haribon karkkikalenterin ♥. En niinkään välitä perinteisistä suklaakalentereista, se suklaa maistuu munmielestä ihan puulta... Fazerin kalenterin olisin saanut mutta nirsonaama kun olen niin päätin jättää väliin.. Karkkikalenteri toimi kerran aiemminkin niin kai se toimii nytkin :p

Jottei tästä nyt tulis kauheen pitkää yksinpuhelua niin jätän tekstin tällä erää tähän :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti