28.10.2012

blank

Tuntuu että tällä viikolla olis ollu aivan äärettömän paljon tekemistä, ja oikeestaan onkin, ainakin loppuviikon puolella. Torstaina käytiin tsiigailemassa Muddy Bonesia Libertessä, perjantaina oltiin Itä-Helsingin suunnalla Miran tupareissa ja lauantaina menin vielä mölläämään zombiena Litan halloweenpippaloihin!

Keikasta en saanu kuvia aikaseks, koska unohdin kameran kotiin ja istuskelin MB:n vedon aikana jätkien tavaravahtina nurkassa yksin, onneks sieltä näki hienosti kuitenkin. Ja just ku ajattelin että voisin kuvata puhelimella, niin sitten siinä olikin vitusti liikaa ihmisiä mun edessä enkä jaksanu enää edes yrittää mitään, hyvä keikka kyllä :D Harmittaa ettei voitu jäädä sinne pidemmäks aikaa, ei vaan oikeen ollu rahaa eikä intressejä istua baarissa, vaikka suhteellisen halpa mesta olikin (en oo varmaan ikinä maksanu Helsingin alueella 6,50 jekkubatterystä, tämä siis positiiviseen sävyyn sanottuna)Perjantailtakaan en saanu mitään kuvia, koska en mä mitään kameraa mukaan ottanu... Muilla oli kameroita mutten usko, että päädyin yhdellekään kuvalle :D Juomaa oli kaikennäkösiin tarpeisiin enemmän kun tarpeeksi ja kaikilla, tai ainakin mulla, oli aivan törkeen hauskaa. Naapurit oli mukavia eikä soittanu poliiseja, mulle uusia naamoja oli paljon ja kaikki oli kivoja. Seuraavana aamuna aivan törkee tärinäkrapula, makasin ties mihin asti sohvalla sikiöasennossa ja tein kuolemaa, tunnin parvekekoomauksen jälkeen saattoi helpottaa. YÖK.

Lauantaina intressit juomista kohtaan oli aika nollassa, syödäkin piti kotona ja tehdä asu valmiiksi, huoh. 
Hommiinhan se kuitenkin piti ryhtyä. Kaiva paita kaapista, viskaa jätesäkki vessan lattialle välttääksesi maksimaalisen sotkun ja läträä puolen litran veripullosta paidalle verta, niin että se näyttää siltä että olisit justiinsa safkannu jonkun välipalaks. Levitä veri kumihanskalla ettei kätöset likaannu. Tsek.

Naamantekovaiheista en sitten ottanu kuvia sitten yhtään. Oonpahan viksu. 
Naama sisältää kuitenkin jonkinlaista tiimarista ostettua vahaa, vesiväriä, mustaa luomiväriä sekä vitusti liikaa verta. Piilaritki löytyy! Terkkuja teurastamolta ja silleen.


Pullava, pullava pullapullava.. 

Jätesäkistä huolimatta, ei vessakaan vahingoitta säilynyt, onneks tuo lähti vedellä tosi mainiosti eikä pinttyny tohon vaikka vasta tänään aamulla pesin sen pois :D Lavuaari oli vähän karumman näkönen...


Sellasta mä oon täällä sotkenu. Muita kuvia en saanut aikaseks, koska arvatkaa mitä? MÄ EN OTTANU KAMERAA MUKAAN :D Alan olee jo aika hyvä tässä.. Hienoja kuvia lauantailta saatte ihailla Litan omassa postauksessa täällä! Kaikilla oli hauskoja asuja ja vaikka mua koomatti ihan vitusti liikaa niin mullakin oli kivaa!

Koska teitä tarkkasilmäisiä tiirailijoita kuitenkin kiinnostaa, puhuin torstaina ja perjantaina menneeni jonkun kanssa monikossa paikasta a paikkaan b. Ja saatoitte myöskin huomata tämän postauksen. En nyt vielä kuitenkaan paljastele mitään enempää, mutta monikko sekä tuo postaus liittyvät toisiinsa ja kyse on kaksilahkeisesta, näin äitini sanoin. Lisää sitten kun aihe on oikeasti ajankohtainen, jos silloinkaan.

Loppuun vielä isken äsköisen kontrastiphotoshoppauksen tuotoksen, koska ei mulla muutakaan tekemistä oo
että räy vaan teillekin

2 kommenttia: