29.7.2012

Nomoro!

Tää taukomainen hiljaisuus jatkuu vielä varmaan ensviikon läpi, kun tuppaa vähän kiireitä piteleen. Huomenna näen pitkästä aikaa äitiä, kun porukat tuli mökiltä/pohjanmaalta takasin ja pääsen jopa pitkästä aikaa tekemään jotain älykkäämpää. Sitten pitäis käydä keskustassa hakemassa yhdet keikkaliput torstaista varten, meinaan Turmion Kätilöiden AKUSTINEN keikka Nosturin alakerrassa... koska kaikessa naurettavuudessaan toi kuulostaa niin kummalliselta, niin pakkohan se on tsekata :D siitä sitten lisää luultavasti parin viikon päästä, jos vaikka ryhdistäytyisin. 


Viikonlopullekin sain hyvin extempore-yllätyksellistä tekemistä, sillä siskoni repäisi töistään mulle kahdet liput Myötätuulirockiin! Itsehän mietin festareita, mutta koska rahat on aina tiukoilla niin en viitsinyt kahdesta bändistä maksaa neljääkymppiä, kun molemmat sattuu vielä olemaan eri päivillä.. mutta koska en taaskaan maksa itse koko huvista mitään... samahan se on missä sitä persettään lepuuttaa :D Festareiden tapahtumista ja TOIVOTTAVASTI tälläkertaa kuvarikkaammasta viikonlopusta kertoilen myöskin muutaman viikon päästä. 


Olen myös vahingossa ja itsestäni riippumattomista syistä viettänyt täysin alkoholittoman (jos yhtä juomaa ei lasketa) heinäkuun.. en oikein tiedä mitä tästä kuuluu ajatella, kun normaali juomatahti on ollut sitä kerran viikkoon, ehkä se tekee vaan hyvää, mutta kerrottakoot että tulevana viikonloppuna aion kyllä varmasti ainakin perjantaina korjata asian! Lauantainakin muuten, mutta luulen että töissä ei kauheesti arvostettais sunnuntaina väsynyttä, ryytynyttä, ruhjeista ja darraista Emiliaa kauhean pitkään... Kissatkin säikähtäis perusteellisesti.. 


Koska mulla nyt ei ole teille muuta jakaa, niin tässäpä yhden päivän todella tyylikäs työasu! Mulla on töissä housut omasta takaa ja töistä aina päivittäin kaivelen paidan, tälläinen osu tälle päivälle. Ja todella kierrätyksellisesti paidat heitetään käytön jälkeen roskiin jos ei halua ottaa paitaa itselleen kotiin pestäväksi.. 


terkuin meikitön mursumyyrä.

Mun harjotteluaikaa pidennettiin nyt kahdella kuukaudella, eli näin alustavasti jatkan HESY:n riveissä vielä lokakuuhun asti! Mielelläni jatkan kyllä ihan maksimirajoihin asti, elikkä tammikuuhun 2013 asti, jos mahdollista. Haen kokoajan kuitenkin vakituista työtä, joten saa nähdä mistä löydyn :)

Palatkaamme asiaan festaroinnin jälkeen, nyt mä ihan oikeasti ryhdistäydyn tän blogin kanssa. Kiitoksia teille lukijoille että ootte jaksaneet roikkua siellä vaikka tää päivitystahti onkin tällästä etanan luokkaa, pus! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti