17.6.2012

Ne parhaat juhlat...

Oli (liikaa) tequilaa, jägermeisteriä, boolia.. Oli karaokea. Oli arvontoja. 
Oli ihania ihmisiä. Oli seuraa aamun pikkutunneille asti. 

Illan aikana koppasin itsellenikin hienon tittelin, sekä tietty tiaran. Bileiden Pervoin. Mä en tiedä mistä tää edes tuli.. Tytti, Henkka ja Mari kiels äänestäneensä mua joten.. mmitä. "ai muna mitä.. mitä.." johtuneeko sitten tästä. 

Kuten jo edellisessä postauksessa aavistelin, kamera jäi laukun pohjalle niinkuin kaikki muukin, joten valitettavasti ette saa minkäänlaista kuvallista materiaalia mistään, en edes ottanut illalla kuvaa kaikkien kategorioiden voittajien kanssa.. olis muuton ollu aika pähee kuva! No, ehkä joskus sitten..?

"Excuse me but I might drink a little more than I should tonight
And I might take you home with me if I could tonight
And baby, I'ma make you feel so good tonight
'Cause we might not get tomorrow"

Mulla olis taas niin paljon muutakin mitä haluaisin kirjottaa, mutta.. En tiedä miten edes osaisin kuvailla sanoilla mitään, jos edes yrittäisin, saisin aikaan vain pitkän litanian täyttä siansaksaa, josta kukaan ei tajua mitään. 

how about this?

Tänään naurettiin enemmän ja vähemmän kolmen vanhan luokkakaverin kanssa vanhoille kuville ja videoille joita en ollut itsekään katsonut läpi ennen tätä päivää.. voin kyllä edelleenkin sanoa että ei jestas :D Ja tietty aina voin todeta sen että yläaste, oikeesti parasta aikaa ikinä! Pitäis taas järjestää jonkinnäkönen yhdentyminen 9H:n kanssa, viimekerrasta on aikaa, semmoset viitisen vuotta ainakin, ja siinä jos jossain oli juhlat (eikunsiis... enhän minä...) Kaikkia on vaan tajuttoman vaikee saada varmaankaan samaan paikkaan samaan aikaan.. eihän mikään ole niinkuin ennen, eikä koskaan tule olemaankaan. 

Sekavan postauksen tälläkertaa päättää duckface vuodelta 2005! 
Halkeiltiin tälle, ja myös sille että tän lisäks näitä oli muutama muukin :''D
Taisin just värjätä tukan mustaks... moro, terve ja sillee 

Psst. tätä on luvassa näemmä juhannusviikonloppuna, tikusta asiaa myöhemmin! MAU 

2 kommenttia:

  1. Jos Tequilaa on liikaa, ni asiat on kyl aikamoisessa jamassa!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. liikaa tequilaa tietyllä toleranssilla :DD ei se kyllä edelleenkään hyvää ole :D

      Poista