25.5.2012

Wihii!

Heinäkuusta alkaen oleskelen työelämävalmennuksessa Helsingin eläinsuojeluyhdistyksen tiloissa! 
Näin alustavasti 1.7.-1.8. mutta jos molempia osapuolia inspaa niin jatkan toki pidempään :)
Työnkuvaan kuuluu eläinten tilojen siivoaminen, ruokinta ja jos jää ylimääräistä aikaa niin se kulutetaan kissoja rapsuttelemalla. Tietysti tähän nyt kuulu paljon muutakin tylsemmän puoleista hommaa, kuten rättien leikkuuta :DD

Työelämävalmennushan on siis Kelan kustantama työharjoittelu, josta maksetaan työmarkkinatuen lisäksi jotain korotuksia. Eihän tästä kuukaudelle paljoa kerry viideltä päivältä viikossa, mutta tärkeintähän onkin se työkokemuksen hankkiminen, jota toivottavasti kertyy hyvä määrä! :) 

Sitten hiusasiaa. Ihana ja nopea HairCrazy yllätti taas seitsemän päivän toimituksellaan! Tosin meidän postimies tuntui olevan niin kiireinen etten ehtinyt ovelle joten jouduin vasta tänään hakemaan "isokokoisen kirjeeni" postista. Nyt riittää taas toviksi punasta väriä :DD (5 putelia Nuclear Rediä kylpyhuoneen kaapissa!)  Pyrin suostuttelemaan siskon valokuvaamaan sitten ensviikon tukkaprojektin vaiheita, koska itse en takaraivosta saa otettua kuvia.. toivotaan nyt että pehko onnistuu :) Tukkaprojektista lisää siis ensiviikolla, TOIVOTTAVASTI ennen valmistujaisia, niin ei tuu taas kahta isoa postausta peräkkäin. 

Hmh, edellisessä postauksessakin mainitut ostokset pitäis esitellä, ei nyt vaan inspaa yhtään. Panikoin pääni puhki parvekkeelle pesiytyvästä Perkeleestä (kuningatarpimppari siellä rakentelee pesää... kiitos tästä.), toivon että pörriäinen on sentään jättäny mun siiderilaatikot rauhaan, niiden ympärillä se pari päivää sitten pörräsi.. Harmittaa kun en uskalla Phoebeakaan pitää nyt parvekkeella tuon julmettoman kokoisen, ilkeän näköisen otuksen takia. 

Päätänkin postauksen jälleen kissakuviin, koska Phoebe on kuvauksellinen lahnake!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti