21.5.2012

Random blabla

Ei mulla nyt sen kummempia oikeestaan ookkaan. Kelasin pari kuvaa Viron reissusta jakaa teille ja vähän muutakin. Mulla olis pieni kasa ostoksia esiteltävänä, mutta en oo jotenki inspiroitunu nyt siihen.. eikä ne mitään kummempia ole, parit kirpparikengät sekä laukku ja huivi jotka haalin myös kirpparilta ja yhdet FB:n goottikirppikseltä hamutut kengät. Ehkä pääsen asiaan joskus, toivottavasti :) Ensin jotain randomia.


yks päivä olin oranssi cockerspanieli.. 
(ei, en ole jaksanut värjätä hiuksia, mutta ei se myöskään ihan NOIN oranssi ollut.. ja note, hiukset niiden luonnollisessa tilassaan..)

möhöpylly...Sitten Viroon... 


Taisin jo mainita kysymyksissä olevani nirso.. 
Syötiin äitin kanssa ulkona glamouristi Rimistä ostettuja lämpimiä ruokia,
äiti söi kanarisottoa ja minä.. maitoa, muusia ja makkaraa.. :DD

Tuomiset joita minä raahasin..

Tuomiset jotka joutu äidin kannettavaks.. reilu jako?

Koska ei Rikun kanssa päästy äitienpäivänä käymään porukoilla, ostin äitille viimosilla hiluillani äitienpäivälahjaksi kynttiläsysteemin laivan lahjakaupasta takasintulomatkalla


Perjantaina 18. päivä olikin sitten Turmion Kätilöiden keikka Tavastialla! 
Voi pyhä jestas sitä menoa. Keikan jälkeen ja seuraavana päivänä tuntui siltä etten taida jorata enää hetkeen.. Ääni lähti lähes kokonaan, hiukset ja vaatteet oli lonkeron, bonaquan ja hien peitossa, tuntu että joku olis irrottanu mun jalan ja Tavastialta asemalle käveleminen tuotti suurta tuskaa, mitään ei kuitenkaan ollut, ei edes mustelmaa.. Aivan loistava keikka kaikessa mahtavuudessaan (johtunee tietysti myös toiseen riviin rynnimisestä), mutta missä Spekkeli? :<< Spekkeliä oli tuuraamassa ilmeisesti Hurja (mm. Shade Empire, Chaoswear, Deathchain) korjatkaa jos olen väärässä! 
Kuvia en keikalta ottanut, sillä harvemmin uskaltaudun ottamaan kameraa mukaan, etenen keikalla aika spontaanisti joten ei ikinä tiedä miten päin olen missäkin.. 
Onneksi seuraavana päivänä herättiin ilman sen kummempia olotiloja, mulla tietysti ääni vielä vähän kateissa, törkeä migreeni ja "polvi on paskana, reisiä kolottaa...", sillä:

Lauantaina olikin sitten vuorossa hieman surullisempi tapahtuma.
Tajusin katsoessani vaatekaappiani läpi etten omista yhtäkään hautajaisiin/muihin asiallisempiin tapahtumiin, joihin vaaditaan vähän peittävämpää kaula-aukkoa, sopivaa vaatetta. 
Onneksi äidin vaatekaapista löytyi pelastus, musta trikoomekko. 

Ei nyt ole oikein kuvia jakaa hautajaisista sillä en itse räpsinyt niitä ollenkaan.. Kuitenkin nyt keskitytään iloisempiin aiheisiin ja katsotaan tulevaan.
Tänään aamulla postimies suvaitsi herättää mut ovikellon rämpyttelyllään toimittaakseen alla olevassa kuvassa olevat tavarat!

Kaksi pulloa SE:n Nuclear Rediä VIHDOINKIN Beeuniquelta!
Kaksi purkkia koska nukeredissä on joku typerä rajoitus... en sitten tiedä kuinka pätevä se on, mutta päätin olla kiltti asiakas ja tilata vain kaksi putelia. Kolme pulloa onkin saapumassa HairCrazyltä! 
Onneksi nämä kerkesi tulemaan, olis jääny muuten valmistujaistukka puolitiehen ;) 
Siitä sitten lisää ensiviikolla kun saadaan projekti aikaiseksi :p

6 kommenttia:

 1. Aaeee vähän tollanen kihartuva tucca sopii sulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo jos se olis aina noin hyvin kihartunu.. Hyvin usein se on.. no tosi epämääräsesti :DD ehkä mä joskus saan kihartimen/opin tekee niitä suoristusrautakiharoita nii sit voin olla useemmin cockerspanieli :D

   psst. valmistujaistukka tulee olee kihara ;))

   Poista
 2. Mun mielstä noi oranssit hiukset on just siistit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei ne nyt onneks niin kauheet oo et pitäis pidättäytyä ulkoilmassa liikkumisesta sen takia etten jaksa värjätä.. kuitenki toi punanen on niin paljon iskevämpi :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Tuommone lättäpulla se aina välillä onnistuu olemaan :) ja tykkää maastoutua meidän sohvaan :D

   Poista