5.12.2011

Anteeeeks ;;--;;

Nyt oon tosi tosi huono bloggari, mutku tässä on taas paljon kaikkee häslinkiä. Yritän tässä JOSKUS saada noi Ruotsin kuvat koneelle et voisin edes muutaman hyvän tänne laittaa, ja ku saan vedostettua päättötyön (toivottavasti tänään) otan siitä kuvia. Torstaina lähden Viroon (vaihteeks) täyttämään meidän jääkaapin sisältöä, sieltä tuskin saan mitään älykästä kuvamateriaalia aikaseks :DD. 


Sitten olis sellanenki asia ku joulu.. Siihen on muutama viikko ja pitäis ehkä jotain lahjoja ostaa ja välittää omat toiveet sukulaisille, jos kukaan haluaa mitään ostaa. Eka joulu, ku en toivo ylikalliita lahjoja (lue: kameraa, puhelinta, konsolia..) vaan kivoja pieniä ja älykkäitä (?) paketteja, mm. kirjoja, lahjakortteja jne. 


Sitten kolmas asia, josta lupasin edellisellä kerralla kertoa lisää! Nimittäin saatiin uus kämppä :) muutto olis kivasti joulupyhien jälkeen ja nyt pitääkin sitten alkaa pakkailemaan tavaroita ja heittään turhia mäkeen. Paikkakunta ei vaihdu ja muuttomatkakin on huimat 3km, joten ei vaivalloinen. HOASin kaksio vaihtuu Nuorisoasuntoliiton yksiöön, neliöitä lähtee kymmenen, eli se meidän turha makkari. Ehkä tästä uudesta kämpästä saan tehtyä jopa postauksenkin kun ei oo niin isoa alaa kuvata (eikä jää rumia tyhjiä valkosia seiniä ku nyt on taulujaki).


Toivottavasti tästä postauksesta saa jonkinmoisen järjen hivenen irti.. Palaillaan asiaan, kun on taas asiaa :p 


PS. 40 lukijaa!! Hurjasti kiitoksia kaikille teille :)) 


sneakpeak!

2 kommenttia: