29.11.2011

Pika

Herättyäni viimein tähän päivään, tajusin huomenna alkavan uuden jakson. Tutkailtuani hieman kalenteriani, tajusin joululoman alkavan 24 päivän päästä, tarkoittaen sitä, että tasan 24 päivää aikaa saada päättötyö taitettua ja painettua. Myös 24 päivää aikaa saada työssäoppimispaikka, sillä heti joululoman jälkeen 9.1. pitää olla työpaikalla.. 


Hmh, 9.1. hyppää kahdella tavalla aina naamalle, samana päivänä mun pitää alottaa työharjottelu, ja samana päivänä Riku lähtee Upinniemeen, joten toivottavasti edes harjottelupaikka on mukava. 


Ruotsin reissu, siinähän se meni. Ärsytti vaan ylenpalttinen väsymys ja laivan keinuminen, joten molempina iltoina menin aikasemmin nukkumaan kun kaverit. Kuvia otettiin jonkin verran, ja ne laitan koneelle luultavasti huomenna. 


Tänään pitänee hoidella muutamia asuntoon liittyviä asioita ja toivoa taas parasta, siitä lisää taas myöhemmin, jos onnistaa :))) 


Palataan asiaan!

2 kommenttia:

  1. Koulustressi on ärsyttävää :D Itselläni oli viime talvena pahimmillaan 14 kurssia suorittamatta meneillään olevien lisäksi, ja parissa kuukaudessa määrä piti karsia viiteen, tai työharjoitteluun ei saanut lähteä ja valmistumisen saattoi unohtaa. Jotenkin ihmeen kaupalla selvisin, vaikka opinnäytetyökin oli kesken! Tsemppiä sinnekin :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoskiitos :))

    Mulla ei onneks oo nyt ainakaa vielä hylättyjä, toivottavasti ei tuukkaan, muuten tuplaantuu taas tekemisen määrä :D Onneks nyt oon tossa päättötyössä loppusuoralla, et se menee onneks nopeesti, pitää vaan saada aikaseks :D

    VastaaPoista