27.10.2011

Turhautumisen multihuipennus


Onnistuin tänään hävittämään uuden 8Gb muistitikun, jossa oli opinnäytetyön työsuunnitelma (ainoa tallennettu versio) sekä suunnitelma raportista sekä kuvat... No kuvat onneks löytyy vielä kotikoneelta, mutta pistää silti maksimaalisesti vituttamaan hurja 15e tikun menetys! Yhyy vinkuparku ja sillein.. Sitten muita juttuja!

Oltiin äitin kanssa tosiaan tsekkaamassa viime sunnuntaina Kauneus yms. messut, no eipä siellä oikeestaan mitään sen kummempaa ollut, paljon olis rahaa pitäny olla mukana jos kaiken hyödyn olis halunnut saada irti ja kun sitä ei ole niin minkäs teet :/ Maskeerauksen SM oli tosin oikein mukavaa katsottavaa! Upeita maskeerauksia ja voitot meni kyllä ihan oikeille henkilöille, mitä nyt näin maallikkona voin sanoa :) 

Messuilta mukaan tarttui yksi ainoa tuote, tai no kaksi, mutta kukaan tuskin haluaa mun esittelevän pesusientä, anyone??... niin ajattelinkin. Tilasin myös vitaepro -kapseleita (.......) Mutta nyt siihen ostokseen!

Upeasta laatikosta paljastuu..
(kuten jo aiemmin olen maininnut, meidän hellan valo on paras tuotteiden kuvaukseen...)

Uusi HerStyler -suoristusrauta! 
Olihan se hintava, mutta ajaa kyllä asiansa, en oo pitkään aikaan saanu niin suoraa jälkeä raudalla, kun tolla saa! Sekä sain jopa tehtyä ekat suoristusrautakiharat, mikä mahtava tuote 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Ei tässä taas sen kummempaa asiaa olekaan, blogin puolella saattaa olla hiljaista jonkin aikaa koska yritän keskittyä päättötyön tekoon kotonakin (ei, tämä ei tule toimimaan). Saatan kirjottaa väliraportteja työn edistymisestä, olettaen, että jotakuta kiinnostaa, tai sitten kirjoitan vaan mahdollisista ostoksista ja megalomaanisesta turhautumisesta kaikkeen muuhun liittyen.. Palataan asiaan myöhemmin!

7 kommenttia:

 1. virhe: eikö ookkin! :)) tykkäsin ite eniten tosta värivaihtoehdosta (koska vastaava pinkki oli loppu :<<<<<<<) leopardiakin oli, mutta se oli se tylsä ruskea ja seeprakuosikin oli valkonen, pelkkä pinkki ei miellyttänyt silmää.. ja olihan toi nyt eniten mun näkönen kapistus :)

  VastaaPoista
 2. kiitti, kiva kuulla, että oot tota mieltä ♥ en pelästy, pyrin kattoo enemmän peiliä, kun vaakaa :) jepp... katoin kanssa ite hintoja, aika kalliita :D...

  VastaaPoista
 3. himoitsen suoristusrautaasi♥ ja liityin lukijaksi (: en siis pelkän suoristimen takia mutta.. :D

  VastaaPoista
 4. zwolle: tervetuloa vaan lukijaksi :))

  VastaaPoista
 5. aa :) rakastuin sun hiuksiiiis ! ja ihana suoristusrauta:)

  http://ionlywannabewithu.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Maria: kiitos kiitos :) tervetuloa lukijaksi!

  VastaaPoista