5.10.2011

Tallinnan pikavisiitti

Äiti tosiaan tossa maanantaina soitti ja kysy, josko tiistaina käytäis kääntymässä Tallinnan suunnalla, no mikäs siinä :D Tiistai oli muutenki helppo päivä koulussa, joten samapa tuo istunko siellä koneella vai istunko laivassa (hyi mun asennetta...) Ostoksiin ei tarttunut tällä(kään) kertaa mitään muuta, kun sitä tavanomaista, ja vähän hiusmömmöjä. Yhdet kengät ja laukun jätin suosiolla ostamatta, koska niiden oston jälkeen mun tilin saldo olis huutanu jo apua, vaikkakaan ei kalliit olisvat olleet.. Missasin myös ehkä elämäni halvimmat kenkäliikkeen kengät (9,50 oli hintalapun hinta), aivan upeat pvc-tyylistä materiaalia olevat platform saappaat, pohkeet oli vaan liian isot KAIKKIIN liikkeen saappaisiin, koska niissä ei ollut yhtään joustovaraa :<< vetoketjun sain kyllä kiinni mutta kävely tuotti hankaluuksia tiukkuuden takia. Ehkä sitten seuraavalla kerralla ostan vaan kengät (not..)


Koska taas oli kokeiluhimo päällä, ostin kaikkea mitä en ole ennen maistanut, kuten tämän ja taustalla vilahtelevat Saku lonkerot (Funky Disco, Rasta õlu (???) ja Jungle Mix). Loput sitten tuttua ja turvallista Kopparin wild berriesiä ja Fizzin mansikkaa sekä mustikkaa. Kärryyn eksyi myös Jägeriä, Passoaa ja Pisangia. 

Hiustuotteista hoitoaine, lämpösuoja, shampoo ja tehohoito, joka on jo todettu käytössä hyväksi!

Koska edellinen Ruotsin reissulta ostamani Naomin hajuvesi päätti tehdä itsemurhan ja hypätä lattialle eräänä aamuna laittaessani hiuksia, oli pakko ostaa uusi. Tälläkertaa tosin Rihannaa, Reb'l Fleur.
"Reb’l Fleurin ensituoksussa aistit raikkaat marjat ja persikan, sydäntuoksussa sykkivät kiinanruusu ja orvokki, ja jälkituoksussa viipyilevät itämaiset vanilja, ambra ja myski."

Mainitsin myös testaavani Special Effectsin hiusväriä seuraavalla värjäyskerralla. Olihan väriero huomattava oranssihtavaan jo hieman kulahtaneeseen vanhaan väriin, mutta mielestäni sävyltä suht sama kun edellinen vermilion-fire sekoitus. Luonnonvalossa tosin todella kirkas :D Nyt sitten odotetaan kauanko pysyy päässä, vähintään samaan tähdätään kun Lita


Tuloillaan olis jonkinmoista haastetta ja tietenkin se musiikkiaiheinen postaus.. Katsellaan nyt miten saan aivot raksuttamaan oikeeseen suuntaan, vai saanko ollenkaan :DD 
Apua editedit: 


Unohdin kokoaan tervehtiä uusia lukijoita! Teitä onkin muutama sinne tupsahtanut :) 
Tervetuloa vain kovasti ^-^' ♥ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti