2.10.2011

Pikakuulumisia (jälleen)

On ollu hiukan hiljasta tän blogin saralla viimeaikoina, päivittäminen tuntuu vähän väkinäiseltä, kun jostain pitäis muka vääntää juttua, vaikka todellisuudessa mitään asiaa ei ole. Onhan tuolla vielä odottelemassa musiikkiaiheinen postaus, mutta en jaksa keskittyä vielä siihen. 


En oo oikeestaan tehny yhtään mitään, maannut kotona laiskana lahnana, käyny koulussa kääntymässä ja sotkenut lisää omia ajatuksia kaikenlaisella häppeningillä. Kuitenkin jotain asiaa on nyt väännettävä muutamasta paketista, jotka saapui jo tovi sitten postilootaan! 


1. Paketti punaisia hiusvärejä HairCrazy:stä


2x CrazyColorin Fire, 2x CrazyColorin Vermilion red ja 2x Special Effects:iä sävyssä Nuclear red

Näistä nyt ainoana uutena tuli noi SE:t, joita en ole vielä päässyt edes kokeilemaan, jos sitä vaikka seuraavalla värjäyskerralla.. Päivittelen sitten lopputuloksesta tarkemmin :)

2. Blingihirmu takakuori puhelimeen (Ebay)

"No jopas", sanoi äiti

Koska musta Samsung Galaxy S on tylsä, pitihän siihen jotain erikoisuutta saada! 
Pitkään kävin pään sisällä taistelua yksivärisen (pinkin, mustan ja punaisen) blingin, monivärisen blingin ja leopardikuosin välillä.. Tämä kuitenkin sattui silmään, joten tässähän tämä. Harmaat kukkaset tosin irtoaa varmaan suht aikaisin, jos en jaksa kamalasti varoa tän kanssa mm. taskuun tunkemista, tähän mennessä pysyneet vielä paikallaan :DD 
(jos jäi epäselväksi, niin tämähän on irrallinen "kuori" joka klikataan vain puhelimen takakuoren päälle)

Mitään muuta en ole (vielä) kerennyt tilaamaan, paitsi kissanruokaa. Ja äiti taisi eilen tehdä mun tilauksen Ellokselle, jos sitä piakkoin niitä uusia vaatteita.. Tilaussuunnitelmissa olis jotkut kengät jossain vaiheessa, mutta pyörittelen vielä päässäni, että tuleeko se sittenkin oikeasti halvemmaksi tilata Suomesta vai ebayn kautta, aika samoissa hinnoissa näyttäis pyörivän. Saas nyt nähdä mihin päädyn, vai päädynkö taas mihinkään.

Äiti oli tehny mökillä mulle parit villatossut, näistä tuli heti lempparit ♥ 
PS. kyllä, oon oikeesti noin vaalee jaloista...

Ja taas kynsipäivitystä.. kunhan taas väsäilin :D

6 kommenttia:

 1. Nuo kuoret on ihanat ♥ @___@
  Tarvitsee varmaan sitten joku samsungikökkö hankkia, että sais tuollaset hehehwww

  VastaaPoista
 2. Kiku: näitä löytyy aikalailla kaikille isomötikkäpuhelimille :DD valinnanvaikeus on vaan suuri!
  Sulle voisin kuvitella jotkut samantyyliset hirmublingit, mutta ehkäpä pinkkinä :p

  VastaaPoista
 3. Ihana toi banneri. Mä en oo oikeastaan ikinä tykännyt mistään eläinkuoseista ainakaan vaatteissa, mutta tossa toi pinkki+musta on tosi hauska ja oon alkanut tykkäillä vaatteissakin eläinkuosista silleen, että tausta tai vaate on pinkki :D. Joku käärmekuvio on edelleen ihan kauhistus, mutta tyyliin joku gepardi tai tiikeri voi olla tosi hienokin.

  VastaaPoista
 4. I'm Lacking: Kiitokset ^-^'
  En itekkään tykkää silleensä leopardikuosista (enkä oikeestaan muustakaan) oman värisenä. Mutta just pinkki-mustana toimii niin seeprat kun leoparditkin, käärmeestä en oikeen diggaile myöskään, sen takia varmaan vierastan yhden laukun käyttöä kun vähän käärmeen olonen kuosi siinä :DD.

  VastaaPoista
 5. Hyh pinkki. Egohan siinä kärsii hahaw. Mutta tuollanen joku samantyyppinen olisi ihq. :p
  Pitää sitten seuraavalle puhelimelle hankkia tuollainen. ;__;

  VastaaPoista