10.8.2011

Kosmetiikkahyökkäys:

Ensin, mun piti esitellä lähes kaikki kosmetiikkatuotteet mitä käytän, kymmenen kuvan voimalla, mutta koska ajattelin nyt kunnioittaa tän haasteen oikeita sääntöjä, niin jätänkin sitten noi "einiintärkeät" tuotteet pois tästä.

Kiitän tästä haasteesta ihanaa DLA:ta :)

1. Kiitä henkilöä joka merkitsi sinut ja linkitä hänen bloginsa. 
2. Laita The Top 10 -palkinnon logo blogiisi.
3. Listaa 10 parasta kosmetiikkatuotettasi.
4. Valitse 10 bloggaajaa merkittäviksi, linkitä heidän bloginsa ja anna heidän tietää.


Ensimmäisenä naamavärkin ehostamiseen käyttämäni tuotteet. 
Oon näköjään huomaamattani valinnu suosikkimerkiksi Maybellinen, sillä suurin osa tuosta pinosta edustaa kyseistä merkkiä :D 

1. Uusin tuttavuus meikkilinjalla, Maybellinen huulipuna sävyä Lady Red.
En kauheesti huulipunia oo käyttäny, enemmänki huulikiiltoa, mutta nyt koska kiilto loppu, ostin tämän :) 

2. Asia jota ilman en kykene olemaan, varsinkaan talvisin: Huulirasva.
Oon todennu itelleni parhaaks merkiks Miramen Medilip -rasvan, tuntuu auttavan ainakin (se on sitten eriasia tekeekö se oikeesti mitään :DDD)


3. Maybellinen Dream Mat -puuteri, pitkäaikainen vakio. 
En oikeestaan varmaan tarvis molempia, puuteria ja meikkivoidetta, mutta tottumuksesta länttään molempia naamaan reilun kerroksen. Puuteri toimii tosi hyvin ja naama ei kiillä! 


4. Myöskin uusi tuttavuus meikeissä, Maybellinen XXL Pro Curl -ripsari, sain siskolta.
Eihän nää nyt oikeesti paljon mitään tee vaikka olis kuinka pro mitälie, tää saa kyllä ripset näyttämään kohtuullisen tuuheilta ja pitkiltä, ainakin läheltä katsottuna.


5. Kulmakynä, Rimmelin jotain, niin paljon pienentynyt nysä ettei ole tekstiä kunnolla jäljellä. 
Vaihdoin aikoinaan kaverin suosituksista kulmakynän mustasta ruskeaan, sopii kuulemma paremmin arkiseen meikkiin. Kulmakynää mun on pakko käyttää vaaleinen ja harvojen (ja epätasaisten) kulmakarvojen takia. Olin aikoinaan about 5 vuotta kulmakarvaton ja vuonna 2009 (?) sain kasvatettua kulmat takaisin, se piirtely sitten vaan jatku kulmakarvojen päälle :p


6. Maybelline EyeStudio Lasting Drama Gel Liner
Jopahan on vaan pitkä nimi tuotteella :D. Tämäkin tarttui lähes sattumalta mukaan viimeksi kun eyelineriä ostelin. Aiemmin vannoin Rimmelin eyelinerin nimeen, mutta tätä testailtuani, totesin tämän olevan parempi. Vaatii tosin totuttelua opetella piirtämään yhtäkkiä siveltimellä, mutta alkaa se jo pikkuhiljaa luonnistua! Ei tällä ainakaan aloittelijana lähdetä mitään vaativia pikkutarkkoja piiperrysmeikkejä suhaamaan, mutta perusmeikkiin oiva ja kestävä tuote!


7. Maybelline Dream Matte Mousse
Kestosuosikki myöskin, varmaankin viitisen vuotta käyttänyt samaista meikkivoidetta. Välissä koittelin muitakin, mutta totesin tämän mousse -koostumuksen sopivan iholleni parhaiten. Tietty asiantuntijat olis varmasti eri mieltä :D. Itse tykkään!


8. Hiuslakka, Got2B rockin'it
Hiuslakassa mulla ei ole ikinä ollu mitään vakiota. Aikasemmin käytin paljon Tarjoustalosta saatavaa Klippoteket (??) hiuslakkaa, sitten käytin pitkään HairStoresta saataaa Eclipse -hiuslakkaa Violetissa purkissa. Se jos mikä on hyvää ja riittoisaa, tosin en aina jaksa raahautua Jumboon sitä hakemaan, joten tyydyn markettilakkoihin. Tämä yksilö tarttui sattumalta mukaan Viron reissulta, halusin kokeilla, joten tässähän tämä. Luultavasti vakiintumassa suosikkilakaksi pitävyytensä takia!

9. Suoristusrautafriikin perustuote: Lämpösuoja!
Merkkinä TRESemme, tarttui taas vaan ekana mukaan Tarjoustalosta. 
Näilläkään varmaan mitään mullistavaa eroa ole, ja seuraavana tuolla on vuorossa Eclipsen mini lämpösuoja, jonka sain kaupan päälle aikoinaan matkamessuilta Hairstoren tuotteita ostaessani (tässä postauksessa maininta)

10. Hiusvärit!
Vaalennuksen joudun tekemään n. kuukauden välein (en oo niin juurikasvurasisti). 
Mutta punaisen uusimiseen käyttämäni värit on tässä nyt se top 10 kohde!
Tällä hetkellä kaapissa on samainen Stargazerin Rouge ja CrazyColorilta Orange, parhain väri siis tulee yhdistelemällä :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nyt jos lasketaan yks yhteen niin top kymppiin mahtui naamaa ja tukkaa, niinkun meinasinkin. Tosiaan aiemmin oli tarkoitus esitellä vähän jokasesta osastosta jotain, piti laittaa naamanpuhdistustuotteita, deodoranttia, shampoota, hoitoainetta.. No, kaikkihan noita tuotteita taitaa käyttää :p 

Kuten varmaan huomasitte, olin säännöistä yliviivannut haastamiskohdan. En halua haastaa suoraan ketään yksittäisiä lukijoita vaan sen sijaan haastan kaikki halukkaat seuraajat tekemään kyseisen haasteen :) 

Pyrin tekemään seuraavan päivityksen vielä ennen koulujen alkua, joka muuten tapahtuu ensiviikon tiistaina! Ohjelmassa ennen Käpy(ky)lään menemistä on perjantaina FINDUSTRY -tapahtuma Bar Bäkkärin Green Roomissa ja lauantaina Litan tuparit! Tunnelmia näistä mahdollisesti välillä sunnuntai-maanantai. Siihen asti, morjens!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti