2.8.2011

Håkan hukassa

Otsikko kuvaa hyvin (huonosti) Tampereen reissua.. Kuvasaldo viikonlopun ajalta oli ehkä neljä kokonaista kuvaa, koska en vaan jaksanut olla turistina kamera kädessä kokoaikaa. Turistihan mä siis todellakin olin, mun Tampere-tietous ja käynnit rajottuu Särkänniemeen ja Klubiin, en oo ikinä ollu Tampereella kokonaista yhtä iltaa tai päivää pidempään, tai olen, mutta senkin yön hotellissa ja lähdettiin heti aamulla pois, joten tää viikonlopun huima kiertoreissu siellä tuli tarpeeseen :). Ja mun tarkoituksenahan oli olla "oikein kunnollinen ja hieno bloggari ja laittaa paljon kuvia matkalta joka kyltistä ja paikasta" ja tämä hieno suunnitelma jäi siihen kun en uskaltanut turisteilla edes Tikkurilan juna-asemalla ottaakseni kuvaa junakyltistä :DDDDDDDDDDD (kyllähän nyt näinkin hieno asia olisi pitänyt ikuistaa..) sen siitä saa kun on yksin liikkeellä, hyväkun edes uskaltaa katsoa muita ihmisiä. 

Junamatkaan meni kaksi tuntia, koska valitsin halvimman junan, joka tietysti oli hitain ja pysähteli joka pusikossa. Tampereelle päästyäni ihana Sonja oli vastassa ihan laiturilla, olisin varmaan kerennyt jo eksymään siinä. Perjantain alkuilta meni Sonjan kotona löhötessä ja illan kuluessa siirryttiin Tampereen keskustaan Hällänkellariin. Illasta huvittavina tapauksina mieleen jäi Tamagotchi -niminen drinkki, random mies, joka tuli istumaan meidän pöytään mun ollessa huimat 5min yksin, siinä se sitten levitteli rahojaan, antoi meille rahaa, että haetaan juomaa, selitti tarjonneensa siskontytölle Näsinneulassa 60e letun ja olleensa Afrikassa auttamassa köyhiä... ei luoja. Mukavanoloinen muuten, mutta kävi liian iholla Sonjaa kohtaan. Kun oltiin lähdössä vielä random hevipoika tuli aulassa vastaan kajalin kanssa ja pyys mua piirtään sille rajaukset alaluomiin, no selvä sitten :D. 


Tästä illastahan oli sitten luvassa heikohko darra lauantaina, se semmonen perus päänsärkyällötys eikä tee mieli liikuttaa mitään evää. Hienostihan tuli kyllä taas sekasin juotua, saakelin vattulaku. Päästiin sitten onneks sovittuun tapaamiseen, nähtiin meidän yhteinen kaveri limun merkeissä keskustassa, ja tulihan sinne vielä kolmaskin kaveri seuraksi. Tästä lauantai-aamun koomailusta muuten tuo Håkan on otettukin, ennen lähtöä kateltiin Matkaoppaita telkkarista ja Håkan niminen juoppoturisti oli hukassa :<.


Sunnuntaina ei tehty mitään, ja lähdin Lempäälän kautta kotiin autokyydillä, äiti ja iskä oli mökillä Vesilahdessa ja lähtivät kanssa kotiin. Sattu hyvin kun matka takasin makso mulle 2e :D.


Sekalainen puheripuliteksi kyllä taas tässä.. Rykäsen tähän loppuun vielä noita kuvia vähäsen, ja postaan heti perään tän kosmetiikkahaasteenki! 


Väsäilin taas kynsiäkin, tarkkasilmäisimmät (ja asiasta tietävimmät) saattavatkin huomata:
(Ps. le nakkisormet </3)

Ta'da, epätoivoinen yritys vääntää Turmion Kätilöt-aiheisia kynsiä! Ja tajusinpa tästä kuvasta, että kynsinauhat on suoraan sanottuna paskana.. älkää välittäkö. 

Koklailin taas mustia pidennyksiä

Sonjan koira Ruska :)))

Tää yks ja ainoo hieno maisemakuva Tampereelta, siel oli hillittömän nättiä kyl!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti