21.5.2011

Naamiaisia ja rahan tuhlausta

Asun oli siis tarkoitus olla Johanna Tukiainen, mutta kuten baarissa todistimme, ei monikaan sitä näyttänyt tunnistavan. Baarimikon mielestä olin enkeli (mulla oli pinkit keijusiivet ja kruunukin), random humalaisen äijän mielestä prinsessa (.......) ja random humalaiset muikelon mielestä Miss Piggy. No vika meni jokseenkin oikein :D. En tosiaan kauheesti omalla kameralla saanu otettua kuvia (= en kauheesti kehannu räpsiä), mutta tässä Litan postauksessa on kyllä kuvia kerrakseen kuvaamaan illan tunnelmia! 8)

Naamiaisten jälkeen en oo oikeestaan muuta tehny ku koomaillu, kouluun en oo taas jaksanu mennä, paitsi kääntymään.. Ensviikolla vois jopa yrittää panostaa oikeesti et pääsisin kursseista läpi ja ensvuonna voin keskittyä sit vähintään 110 prossasesti suorittamaan vikaa vuotta! 

Mun synttärit lähenee lähenemistään ja järkkäilystressi kasvaa.. mietin edelleenkin, että kuinka helvetissä saan meidän 48 neliöiseen kaksioon mahdutettua 27 ihmistä?? No puolet seisoo sitte ulkona jos ei muuta 8). Booliresepti on jo valmiina, tarjoilut oon melkeen miettiny valmiiks ja nyt ainoo mihin mun pitää keskittyä on kämpän kuuraaminen viikkoa ennen synttäreitä, siihen nyt on (jopa) kaks viikkoa aikaa :DD

Eilen perjantaina olin keskustassa tuhlaamassa rahojani Morticiaan ja Cybershoppiin.
Cybershopin ostokset näytti tältä. Taas uudet värit päähän, bling-tähtikorvikset ja cyberin uus pähee ekokassi! 

Morticiaan taas... No sinne voin sanoa, että meni vähän liikaakin rahaa taas (piru ku ne myyjät vaa myy ja myy ja myy...) MUTTA ei se mitään, sain kaks maailman upeinta mekkoa, kiitokset äitille joka lainas rahaa, että saan ostettua sen toisenkin, ja sitten äiti osti vielä yhden t-paidan joka sopii hyvin korsetin kanssa ^-^' (ja korsettihan mulla on peräisin myöskin Morticiasta "palkkiona" työharjoittelusta vuodelta 2009). Otin kuvat mekoista, ja anteeks et ne nyt ei anna kovin imartelevaa kuvaa itsestään makaamassa tossa sängyllä, mutta en jaksanut enää kotiin tullessani alkaa vääntämään korsettia alle (= en saa kiristettyä sitä yksin ja Riku oli laiska).. Mutta tässä nyt suuntaa antavia kuvatuksia mihin olen onnistunut rahani taas tuhlaamaan!

Paita on Queen of Darkness:in. Käy muuten tosi kivasti molempien mekkojen alle jos ei tykkää näytellä olkapäitään!

Polkadot mekko on merkiltään Phaze (en oo muuten ikinä kuullutkaan :DD). 
Ja Phoebe päätti tulla tekeen tuttavuutta mekon kanssa sit just ku näppään kuvaa...

Mekon yläosassa on tollanen joustava.. osio, jossa ei oo olkaimia. Ja kiva satiinirusetti, myyjä ehdotti myös tilalle punaista satiininauhaa, vois ehkäpä toimia? 

Tämä punainen mekko on myös merkiltään Phaze. Kuviot mekossa on aavistuksen 50-lukulaisia hommeleita. Ruusuja, rusetteja, ankkuria, pääskyä.. Tämä kyseinen ihastus ei mene mulle päälle ollenkaan jos ei ole korsettia alla, mutta haitanneeko tuo, jos nyt tästä joskus laihtuu niin onpahan yks mekko varastossa sitä varten. Ja tuun kuitenkin käyttämään molempia korsetin kanssa jokatapauksessa.

Loppuun viel tällänen Phoeben pötkökuva, kun se ei oikeen tykkää pitää valjaita päällä ja sit se vaan pötköttelee ton näkösenä jossain :DDDD. Anteeks kauheesti toi karvanen matto, se imasee heti kaikki karvat itteensä :'DD

1 kommentti:

  1. Saa noita naamiaiskuvia käydä varastamassakin ja käyttää vapaasti :) Ihmiset tuskin pahastuu, kukaan ei kuitenkaan muista kuka ne on kuvannut tai milloin ne on otettu :DD ♥

    VastaaPoista