8.4.2011

Kuvapläjäys Ruåttista ja muuta

Eli joo, tänään kotiuduttiin sitten risteilyreissulta. Oli hauskaa jännää ja kivaa.. tosin varmaan maailman otollisin aika saada joku saatanan flunssa. Lähdettäessä mun vanhemmilta lämpöä/kuumetta oli 37,7 astetta ja olo oli hyvä. Molempina iltoina muutamat jekkubatteryt naamaan ja nyt ei tunnu enää mistään kohtaa kipeältä, paitsi kurkusta. 
  Laitan tähän alkuun nyt muutaman muun kuvan tosta viimeviikosta, ja sit vähän kuvaa reissulta. En nyt kaikkea jaksa, laittelen sitten (joskus) DeviantART:iin noita muita, ja galleriasta ja facebookista löytää varmaan noita mun ja Rikun kuvia.


Tää nyt oli tällänen aamun (typerä) päähänpisto etten piilota tukkaa pipon alle saati suorista sitä.. kukaan ei huomannut :DD 

Ja tän kuvan halusin taas laittaa tänne sen takia, koska kerrankin oli taas kiva olo jossain asussa. Plus että farkut menee jalkaan kunnolla! 

Ja tässä TK-keikkanaama. Asusta en jaksanut laittaa kuvaa, koska se oli aika.. huono (siis kuva ei asu). 
Asuna oli: pitkä niittiolkaiminen t-paita, joka on esiintynyt monessa postauksessa, pinkit sukkahousut, mustat säärystimet ja Demonian Kera-kengät.

RUOTSI
Iloinen matkaseurue: vasemmalta ylhäältä; iskä, minä Riku ja alhaalla äiti

Laivalla oli kaikennäköstä esitystä, New York -hommeli kun oli. Keskellä Promenadea meitä viihdytti keskiviikkona Spidermanit ja paluumatkalla torstaina Batman. Baarissa/Loungessa/klubilla missä oltiin oli livenä pianomusaa johonkin puol ysiin asti, ja meno ja paluumatkalla tsiigailtiin karaokea (mäkin menin raiskaa korvia menomatkalla) ja yöshow katottiin paluumatkalla. Nappailin sieltäkin kuvia, mutta eh, huono kamera :D

Vaihdettiin tosiaan matkan aikana kerran hyttejäkin, koska ne oli kirjaimellisesti perseessä. Meillä oli "Promenade" ja äitillä ja iskällä B-luokan hytti laivan PERÄSSÄ moottorin yläpuolella.. Eli eka yö meni valvoessa kun laiva rynkytti meidän hyttejä minkä ehti. 

Hytti 1:

Ja siis tosiaan näkymä "promenadelle" oli niinkin huikea. Baarin katto ja laivan peräikkuna..

Hytti 2: 

4 hengen "promenadesta" ja äitin ja isän 2 hengen B-luokan hytistä päästiin oikeeseen kahden hengen promenadeen, josta näkymä siis tuo. Paluumatkalla nukuttiin molemmat Rikun kanssa hyvin, ja äiti ja iskäkään ei ollu heränny siihen että koko hytti hyppää tasajalkaa :D.

Tosiaan iltaa istuttiin ja karaokea kuunneltiin New York Club/Loungessa.

Ja menomatkalla ilma oli tälläinen. Tulomatkasta sen verran että muutama karaokelaulaja tais melkeen pudota korokkeelta koska tuulta oli 16m/s

Sitten muutama muka-taiteellinen kuva vielä maista. Otin kauheesti maisemakuviakin, mut no.. En tosiaan jaksa kaikkia tähän laittaa, ei kukaan jaksais :DD löydätte ne sitten joskus DeviantART:ista.

Nauroin... 

Huomasin, että Tukholmassa oli sairaasti kaikkia patsasjuttuja.. siellä oli patsaspoliiseja, patsas rölli (?), patsas tonttu... 

Joku oli älykäs vanhassa kaupungissa

 Huomenna olis tarkotus (taas) vaihteeksi vähän juoda. Meillä on tossa sunnuntaina tosiaan se 1v kihlapäivä, niin sen kunniaksi sitten kutsutaan tänne huomenna muutamia kavereita, keitä nyt jaksaa/haluaa tulla :D Eipä muuta sitten. Jatkan lagailua, yskimistä ja Strepsilssien syömistä!


EDIT: A P U A, oon saanut taas kaksi uutta lukijaa! Tervetuloa teille vaan ^--^' 

2 kommenttia:

 1. ootpas söpö <3
  ihanii noi spidermanit ja VATTUGATAN :DDDDDDDDDDDDD eiiiiii repesin
  t. milo

  VastaaPoista
 2. kiitos :p

  spidermanit oli kuumia (lyhyitä tosin) :DD ja joo, vattugatan.. ehhe :'D nauroin sille jo kartalla ja sit ku huomasin sen tossa ni jopas.

  VastaaPoista