2.3.2011

Viroilua ja muuta hölinää

Elikkäs eilen aamulla (tiistaina siis) lähdettiin äiten kanssa pikavisiitille Viroon :D 
Erikoisia kuvia en jaksanut ottaa, koska ei ehditty/jaksettu käydä monessakaan paikassa.. 


Laivan ikkunasta näkymä oli valkoinen ja jäinen..

Hytissä kulutin aikaa lukemalla siskon lainaamia lehtiä, josta löytyikin mielenkiintoisia jumppia ja yksi mainos!

Tadanttaa, tälläisen löysin. Tosin katselin tuolta nettisivulta hintoja, ja kilo tuota suklaajauhetta maksaa 34,90€.. taitaa jäädä hommaamatta :D
Virossa oli JÄISTÄ.. kadut on hiekotettu miten sattuu ja siellä oli liukasta.. (nimim. lensin komiasti perseelleni kaupasta tultuamme...)

Pers-episodin jälkeen ylös päästyäni paluumatkalla laivalle päin spotattiin kolme joutsenta, joita sitten jotkut kanssamatkustajat ruokki leivällä. 

Käytiin sen verran Sadamarketissa, että metsästin sieltä 10€ maksavat aurinkolasit, ja sain niille oman pussinkin! 
PS. ei saa välittää tosta naamakuvasta, ilmeisesti ilma oli niin kosteeta että tukka ehti pöhähtää... lol

Tiesittekö muuten ettei Sadamarketissa saa sovittaa vaatteita ellei osta niitä :DDDD Näin ainakin yksi myyjä meille tokaisi kun en sitten tahtonutkaan ostaa pinkkimustaruudullista paitaa, koska se ei ollutkaan ihan sen näköinen päälläni kun kuvittelin :D. Että näin. Sen sijaan veinkin sitten rahani takaisin laivalle ja TaxFree:stä tarttui mukaan seuraavaa:

Joku Cutrinin hiuslakka, koska omassa on enää yks henkäys jäljellä :D Sekä Naomi Campbellin Cat deluxe At Night-hajuvesi! 

Tässä nyt lähinnä tätä Rikulle ostettua tavaraa... 2kpl Beck's lavoja á la 23€

Ja sitten vielä omat ostokset, jotka siit tarttui mukaan ennen perspyllähdystä Rimistä:

Because I'm a girly-girl, juon siideriä. 2xFizz Strawberry 1,5L, 2xFizz Blueberry 1,5L, 2xKiss Cherry 1,5L pulloja, 2xKiss Blackcurrant 0,5L tölkkejä, 1x Fresita ja 1x Vana Tallin suklaalikööri. 

Rimin ostokset (nuo, Rikun ISO Daimkakku, jotai keksejä ja pieni limupullo) maksoi yhteensä 40€, ei paha sinänsä, että saan tuon 40€ helposti tuhlattua yhden illan juomiin Suomessa.. 
Oho, Daimkakusta ja kekseistä nyt ei ookkaan kuvaa.. no väliäkö tuolla :D 

Tänään ohjelmassa on ollut siivoilua, imurointi viel jäljellä, ja ehkä kohta maksan laskuja, kunhan saan tietää maksanko kaikki laskut Rikun tililtä vai mistä :'D Myös uusin Pelaajalehti oli tupsahtanut postiluukkuun (mm. Dragon Age 2 arvostelu!) 


Ehkä myös voisi tänään puuhailla Kinectin kanssa :D AI NIIN, siitä puheen ollen, siirrettiin tossa maanantaina olkkarin järjestystä järkevämmäksi Kinectille :'D Nyt tuo mun mielestä ennenkin ruma seinä näyttää vielä rumemmalta :D. Niin ja tosiaan juu, sanoinhan etten jaksa mennä kouluun loman jälkeen.. no, huomenna uusi yritys.

2 kommenttia:

  1. Emmi: kiitoskiitos <3 :D olisin toivonut vähän pidempää kävelylenkkiä ja enemmän inspistä kuvaamiseen.. ei tuolla jaksanut erkkikään seisoskella :'D

    Sain sentään muutaman otoksen siitä, että olen sentään jossain käynyt :'D

    VastaaPoista