4.3.2011

Möks

Tämä viikko onkin nyt sitten mennyt niin päin vittua ettei mitään rajaa. Maanantai oli ainoa päivä jolloin raahasin itseni kouluun. Ja tänään perjantaina nukuin lahjakkaasti 15:00 asti, hei vain. No ensiviikolla yritämme uudestaan :D 

Tänään on tuntunut lähemmäs tältä, ja koko viikon aikana oikeastaan.. Aina sängystä noustessani olen vaan itkenyt ja itkenyt viellä enemmän. Voinee johtua taas kuukautisista, mutta silti. Mikä karu olo tää nyt on taas olevinaan -..-' jaksa tehdä mitään, ahdistaa ja haluan vaan nukkua. Ahdistaa vaatteet joista maha tursuu yli, ahdistaa se YKSI AINOA 0-numero siellä Winhawillessä, ahdistaa se etten saa sitä ikinä suoritettua koska opettajasta ei saa mitään selkoa, ahdistaa se että olen poissa ja saan lisää niitä nollia. Kuraattori kyttää, opettaja kyttää, psykologi kyttää, kaikki kyttää.. AAAGGAAGGA perse. 


Ainoa asia, jolla saan pidettyä itteni koulun suhteen kasassa on uskottelu siitä että on siellä koulussa pakko olla joku ihminen jolla menee koulunkäynti vielä enemmän pyllylleen kun mulla. Pakko olla, on se sen verran iso koulu kuitenkin.. Voisinpa tulla kipeäksi niin saisin olla oikein kunnon luvan kanssa poissa. En edes jaksa enää selitellä opettajille olevani "kipeä", mitä eroa sillä on onko poissaolo luvallinen vai luvaton, samaa paskaa se kuitenkin on. 


No asiasta käpyyn sitten kuitenkin. Tän viikonlopun aion vaan olla ja pelata, ja ehkä metsästää netistä kirjoja, jotka liittyvät post-apokalyptiseen (hyi ei tollasia sanoja kuule mun suusta :'D liian tieteellisiä) maailmaan (Fallout ) Metro 2033 -kirjana löytyy hankintalistalta, kunhan saan päätettyä haluanko kirjan englanniksi vai suomeksi. 


Nyt aion avata Pepsipullon, heittää jalat pöydälle (oikeastaan ne on siinä jo) ja alkaa lataamaan Fallout New Vegasin ensimmäistä lisäriä Dead Moneyta! Ja nyhväyspelaustyylilläni saan kulutettua siihen sen max 6h ! Uusia lisäreitä odotellessa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti