29.3.2011

Kuvapläjäys

Tässä nyt vähän viimepäivien kuvia, muutamat ostokset lähinnä, ja viimein se kumisaapaskuva :DD 


Noniin, tässä nyt tämä (huonolaatuinen) kuva niistä Elloksen kumisaappaista! 
Kerran oon uskaltautunu menemään kouluun noilla, vierastan tosi paljon kumisaappaiden käyttöä -..-' ja plus nyt iski toi tautinen takatalvi, joten noita ei edes tarvita...


Sitten maanantaisen vapaapäivän kunniaksi oltiin Janitan kanssa Jumbossa shoppailemassa ja matkaan tarttui H&M:stä nämä remmikengät kesäksi! En yleensä tykkää kengissä et varpaat näkyy koska mun molempien isovarpaiden kynnet on jotenki.. kerrostunu. Pitäis niitäkin näyttää jollekin jalkaspesialistille..

Ja sitten myös viimein Metro 2033 -kirja! Suomeksi tosin, en varmaan osaisi edes lukea englanniksi :''D Aloittelinkin jo vähäsen, ja vaikuttaa mielenkiintoiselta! Kalliskin oli joten pakko vähintään lukea loppuun :DD Riku huomasi hauskan jutun tosta kirjan selästä, siinä lukee isolla alekkain toi 2033 ja kun kirja on sivuttain se näyttää että siinä lukisi OMNM.. :'D

Ostin myös tossa muutama päivä sitten Phoebelle omat ruokakipot lainakippojen tilalle, noi kaks on tollasessa telineessä jota nyt ei oikein erotu tosta tyylikkäästä alushommelista. Tarjolla broilerin fileesuikaleita, Hill's:in kanaraksuja ja raikasta vettä!

Sitten muutama kissakuva, epätarkkoja taas ku mitkäki, mutta en voi sille mitään että tuota ei saa pysymään paikallaan paitsi kun se nukkuu :DD plus huono valaistus (tai huono kuvaaja..)


Kiinnosti ku kuvailin kirjaa.. 


Tänään yllätin Phoeben nukkumasta mytyssä päiväpeiton päällä :DD tossa se kerkes jo herätä vähän ku menin kattomaan mitä puuhailee. Eilen oli möngertänyt Rikun peiton alle piiloon nukkumaan :D

Että tällästä tänne taas, ei kummempia :) Sain Sport-lehden mukana jonkun vatsalihasliitteen, pitäis kokeilla, mut... laiskuus Ehkä saan aikaseks joskus :D En oo myöskään kauheesti tolla Kinectilläkään hyppiny, kaks tai kolme treeniä oon tainnu tehä... no, syytetään siitä vaikka tota idioottimaista ilmaa tuolla ulkona.. 

Siitä on nyt kolme viikkoa kun lopetin noiden e-pillereiden syömisen, en tiedä onko mikään muuttunu. Tarkastuksissa kävin ja lääkäri lykkäs sitten minipillerireseptin kouraan.. en alota niitä, ainakaan vielä. Katon vielä pari kuukautta mitä käy ja jos mikään olo ei muutu mihinkään niin kokeilen niitä, mutta vain sen 3kk jos ne ei sitten sovi. Jos mun paino nousee yhdenkin kilon niiden alottamisen jälkeen, jos menkat kestää kaks viikkoa putkeen tai musta tulee taas ku häränperse niin ne lentää samantein roskikseen koko reseptin kanssa. En sais lukee mitää keskustelui noista ku sit kelaan et mulle käy samallailla, oon kärttynen (kärttysempi ku nyt), lihon taas 10kg ja kaikkea muuta mitä noista nyt voi tullakaan -..-' tosin harvemminpa näkeekään noita positiivisia kommentteja mistään aiheesta, koska ihmisille ei tuu mieleen mennä kertomaan että "hei täähän on hyvä juttu, kannattaa". 

Arg, ehken taas jauha puolta postausta jostain maailman turhimmasta asiasta :DD Päivittelen luultavimmin seuraavan kerran ehkä sunnuntaina tai ensiviikon puolella, jos nyt mitään maata mullistavaa ei tapahdu. 
Ugh, olen puhunut.

1 kommentti:

 1. ää asettuuko sulla noi remmikiilat kunnolla jalkaan, vai valuuko jalka alas sillei että näyttää superdorkalta? :C oon himoinnu noita
  mut en vieläkää oo uskaltanu ostaa kun kun..
  Ja asettuuko ne remmit kunnolla! minäkun olen
  niitä tuossa joskus kokeillut nii meni kyllä
  senverran tyhmästi ne remmit että en tajua,
  pitääkö ne asetella jotenki superisti XDD

  VastaaPoista