27.2.2011

Viikonloppuja

No oli vissii hyvä perjantai :D 
Kerrankin olin mukava, vaikka joinkin SUHT reilusti.. Tosin tällä kertaa vieraat oli tylsiä kun kaikki tais kadota täältä ennen kahta O_O, mitä.. yleensä meillä menee porukka nukkuun siinä 4-5 aikaan aamulla ja/tai lähtee kotiin siinä 7-8 aikaan :DD NO, minä sitten neuvokkaana (ja turhautuneena) ihmisenä päätin jatkaa yksin juomista, koska tuo herrasihminen oli sammumispisteessä jo puolenyön aikaan :D Yhden "ylimääräisen" sain alas ja siihen sitten jäikin, illan saldo: 7x 0,5L siideriä ja YKSI snapsi RAAKAA Tequilaa (ei vissiin ollu hyvä idea aamusen päänsäryn mukaan) Voin todeta edelleenkin että: hyi mua.. elkää nuoremmat ottako ikinä mallia :'D


Perjantain kuvamateriaali on lähinnä mun naamaa ajalta ennen vieraita. Kauheesti oli suunnitelmissa taas ryhmäposeeraukset, mutta no jaa, sinne ne taas jäi ajatuksen tasolle :D Kuvia luvassa sitten tossa vähän alempana.


Lauantai meni semmosissa urakkalageissa että ei oo tosikaan. Vaivauduin jopa keittämään pussimuusia, vain todetakseni etten ole pitkään aikaan paskempaa perunamuusia kyllä syönyt. (kaupan lämmintiskin valmismuusit )


Tänään mulla on virallisesti hiihtoloman viimeinen päivä ja voisin jo kuolla valmiiksi huomista 6:30 herätystä, tai no oikeastaanhan minäkin herään jo VIIDELTÄ koska Riku on hidas nousemaan ja se vaatii 30min torkkuja ennenkuin pääsee ylös, ah ♥. Hyvin todennäköisesti en pääse aamulla ylös sängystä, lomat ei tee hyvää mulle.. jään aina vaan kotiin makaamaan. 


Huomenna olis ohjelmassa KINECT (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ja Your shape: fitness evolved :D pääsen jumppaamaan! Tiistain ohjelmassa vähän Viroa, ja kuten jo jossain aiemmassa postauksessa saatoinkin mainita, ostokseni sieltä taitavat olla enemmän tai vähemmän nestemäistä puolta (kyllä, hajuvesikin on nestemäistä..) Joten tapahtumat mukaan laskettuina varmastikkin seuraavaa postausta saatte odotella keskiviikon jälkeen, voisin siinä kertoa tietty vähän Kinectistä, ja tietysti esitellä (niinkin huimat) ostokseni Virosta, ja kuvamateriaalin matkalta (nimim. lukittaudun hytin vessaan kuvaamaan puoleksi tunniksi...) 


Mutta nyt yliannostus NAAMAA:kiva pullanaama :D

Taas yliviivasin mun silmät koska ne oli niin häröt kun oli tärähtäny.. ja hei, taustalla makkari!

Tää nyt oli kauhee ku mikäki, koska mun takapuoli tulee tosta kropasta tollee oikee PUMPS esille, mutta oli pakko laittaa, koska Rikun photobombaus oli laadukas :'D

Ja tää oli vissiin loppuillan hetkiä ennenkuin luovutin ja menin nukkumaan :D 
vissiin väsytti ja sillee, kello tais olla 3

Nyt jatkan jauhelihakastikkeen (+spaghetti) sulattelua mahassani. Kerrankin sain hyvää kastiketta aikaan! omnom

Ps. jos joku huomas (ja ärsyynty) käytin paljon NÄIN kirjoitettua tekstiä :''DD nojuu, olipas pointti. 

2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia, tuo meikki sopii siulle tosi hyvin! :)

    VastaaPoista
  2. Vivian: kiitokseni :) tuollanen perus viikonloppumeikki ^-^'

    VastaaPoista