12.2.2011

Pikapostaus!

Sanoin tässä kuussa kirjoittavani miinusmitoistani ja painostani ja nyt kun viimein sain otettua ne mitat niin tässä niitä nyt tulee: 


Rinta: -1cm
Vyötärö: -2cm
Lantio: - 2cm
Reisi: -2,5cm


Ja painoa on lähtenyt kuukaudessa -3kg, se tosin nyt on heitellyt muutamana aamuna kun olen sitä tarkkaillut, mutta eipä se turhan vakavaa ole... En todellakaan jaksa laskea mitään 100-500g vähennyksiä.. :'D Enkä kyylää vaakaa päivittäin (paitsi kun oon syönyt huonosti) 


Ensiviikon perjantaina varmaan lähtee taas lapasesta koko schaisse... Korpiklaanin keikka DOM:issa, saas nähdä mitä siitäkin taas saan aikaseks :D Mutta ah Korpiklaani. Saa hyvät muistot mieleen ^-^'


Viikolla 8 alkais sitten hiihtoloma, äiti alustavasti puhu, että lähdettäis käymään vähän Viron maalla.. sopii mulle :D Jos vaikka menis vaihteeksi kahdestaan niin senkään ei tarvitse ärsyyntyä ja stressata kokoaikaa.

Mun ostokset näyttää varmaan lähinnä tältä, joten... no.

En millään jaksa odottaa maaliskuun alkua! Koska (edelleenkin) KINECT + saan shoppailurahaa ja sit se tarkottaa kenkiä,hiusjuttuja,kenkiä,hiusjuttuja,kenkiä... ehkä ny jotain muutakin. Rikun ostoslista on lähinnä vaan: Dead Space 2, Dragon Age 2 :D Mutta voi, on niitäki jo odoteltu. Tosin oon niin itkettävän huono ite pelaa kumpaakaan niistä, joten :DD MUTTA tykkään kattoa!


Eipä tää nyt mikään kauheen pikainen postaus ollutkaan. Nyt, katoan pelaamaan, ciao!

3 kommenttia:

  1. Haluisin kans ton kinectin mut nuo suostu mitään ostaa. :---(

    VastaaPoista
  2. Emmi: no höhö :< onhan se kallis ostos siinä mielessä kyllä että siltä kannalta en ihmettelekään :D koita synttäri/joululahjaks :p sillon vois onnistaa jos oot ollu kivasti ennen sitä :D

    VastaaPoista
  3. Hyivvv dead space! Ihan sairaan ahdistavia pelejä, mut pakko vaan pimeessä vääntää :D

    VastaaPoista