9.2.2011

Bored

Anteeksi taas vaihteeksi, en vain ole jaksanut kirjoittaa o.o ei ole ollut asiaakaan oikeestaan... Olen istuskellut kotona, no tiistaina kävin koulussakin jopa pyörähtämässä vaikka sää oli taas mitä oli -..-' pitäis opetella valitsemaan kengät säätilanteen mukaan ettei tarvitse kaapia lunta kengistä koko päivää ja hytistä kylmästä kun nilkat on jäässä :D. Tiistaina kävin myös Litalla ja voi että, voisin rakastua aina uudelleen sen kissoihin ♥ ehkä meillekin tulee sellainen karvapallero kun saavat pentuja! :) 


Tänään jäin siis taas kotiin, eli lykkäsin taas kerran sitä digipainon suorittamista, siellä se hylätty vaan kelluu mun winhawillessä no ehkä saan sen nyt tässä alkavassa jaksossa hoidettua jos opettajakin vaikka olisi halukas avustamaan mua.. 


Huomenna alkaa uusi jakso, heti aamusta kivasti jotain.. schaissea, ja päivästä en sitten ookkaan varma, enkä jaksa nousta katsomaan :'D Neljään asti kuitenkin jokainen päivä, paitsi perjantai, onneksi. Perjantaina tekisi mieli juhlia jotain, tai juoda vaan, nyt maistuis siideri niin hyvältä.. voi olla että jää taas vaan mietiskelyvaiheelle tämäkin juttu, en jaksa ketään tänne kutsua, enkä varmaan jaksa itse mennä minnekään, laiskis :< 


Sain hiuksetkin leikkautettua! Laitan kuvaa ehkä huomenna jos nää menee hyvin :'D 


Huomenna myös suunnitelmissa mennä Rikun toisen pikkusiskon synttäreille, harmittaa kun ei saada ostettua kunnollista lahjaa sille näissä rahoissa, lasten lahjatoiveet kun tuppaa pyörimään siinä 50€ tietämillä, kun lelut ja pelit on niin kalliita.. (heheh, ihankuin omat lahjatoiveeni sitten olisivat jotenkin halvempia XD)
Toivottavasti ei nyt kovin loukkaannu jos saa lahjaksi vain karkkipussin. 


Tahdon kenkiä, korkeita platform-korkokenkiä....
Kuun lopussa sitten, ehkä saan jotain... Ensisijaisesti ostan kyllä törkeesti HIUKSIIN liittyvää tavaraa, sävyttäviä naamioita, värinpoiston tyveen, uudet shokkipunaiset... Sitten vasta kengät, jos rahaa riittää.
Niin ja tietysti Kinect! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti