24.1.2011

Randomtylsyys

Juu, no taisi jäädä tuo sunnuntainen päivitys, jalat oli yksinkertaisesti niin puhkipoikki noin neljän tunnin messukeskuslaahustamisen jälkeen. Huomenna voisin yrittää lisäillä ne kuvat, ja ottaa kuvia hienoista ostoksista mitä ostin (tai no sisko osti..) sitä painonvartijat/laihdutuspostausta nyt tässä päässäni oon mietiskelly, mutta en usko että siitäkään saan kamalan pitkää. 


Olin tänään ENSIMMÄISEN maanantain kokonaan koulussa tässä jaksossa, ja oli ilmeisen kiva päivä! Stressaa vaan kun pitää tehdä törkeesti töitä, ja oon niin huono käyttämään noita ohjelmia enkä tajua mistään mitään. Varsinkin kun niitä ohjelmia ei ole kotona... tosin opiskelijalisenssillä saisin ~400€ InDesign ja PhotoShop, en vaan sitten tiedä toimiiko toi lisenssi enää sen jälkeen kun valmistun ja mitä.. ja ei mulla tollasia rahoja oo edes :D 


HUOMENNA, nyt ihan oikeesti sit tulee muutamaa kuvaa ja site teen muutamia jumppia! Ja koulussa kierrätän avoimissa ovissa nuoria jotka haluu tulla tutustumaan meidän kouluun, että tervetuloa vaan. Varmasti kyllä jänistän tästäkin sosiaalisen tilanteen takia.. 


Ajatus katkeilee huolella Pasilan takia.. voi että, voisin välillä mm. nauraa :D


Wanha kuva viime talvelta kun vanhempien takapihalle oli eksyny tuollane pullukka nukkumaan 

1 kommentti: