16.1.2011

o hi!

Kai se on nyt vaan otettava itseään niskasta kiinni ja pistää tämäkin aluilleen, oonhan mä jo varmaan kuukausia tästä höpötelly :DD. Ensin piti aloittaa viime vuoden puolella, mutta se tyssäsi siihen kun motivaatio laihduttamiseen katosi joululoman aikana jonnekin... Nyt taas en ole jaksanut aloittaa koska en ole nähnyt selkeitä tuloksia mistään painon laskusta (plus että en saa ittestäni otettua uutta pärstäkuvaa, uus tukka jee ♥) Mutta, nyt kun tässä ei ole muutakaan tekemistä niin kai sitä jotain voisi itsestään ja blogista alkaa rustailemaan, joten tervetuloa vaan :)


MINÄ:
Emilia, pituutta löytyy 166cm ja painoa aivan liikaa (ehkä kerron tarkan lukeman myöhemmin jos se nyt yhtään ketään jaksaa kiinnostaa). Asun tällä hetkellä Helsingissä kihlattuni/avomieheni kanssa, mutta alun perin olen kotoisin Vantaalta, jossa olen asunut koko lapsuuteni. 
Omasta mielestäni olen varmastikkin planeetan nirsoin ihminen (en tietystikkään ole, mutta tuntuu siltä). Esimerkkinä en syö pitsaa, kebabia, jäätelöä, karkkia, suklaata... nuo nyt on sieltä epäterveellisimmästä päästä. 
Itseinhoni on suurin ongelmani, sillä en osaa pitää mistään asioista itsessäni, enkä tiedä haluanko oppia. On päiviä jolloin tuntuu siltä että näyttää kivalta, mutta ne on todella harvassa, sen takia tavoittelenkin normaalipainoa. 
Ahdistuneisuus vaivaa myös päätä aika-ajoin, mutta ei enää niin paljoa kuin ennen. 
En aio olla dieetillä jossa on paljon rajoitteita, en myöskään vaihda limujani niihin niin sanottuihin terveellisempiin sokerittomiin limuihin, sillä olen lisä-ainevastainen, varsinkin aspartaamin kohdalla. Tällä hetkellä olen taas kotona painonvartijoiden pisteenlaskusysteemillä, joka toimii jokseenkin.


Arkipäiväiseen elämääni kuuluu koulu, ystävät ja pelaaminen. Tietty myös jokapäiväinen YRITYS tehdä jotain liikunnallista, mutta en ole ikinä pitänyt liikunnasta, enkä varmasti tule ikinä pitämäänkään. Sali oli ainoa paikka missä tuli edes joskus käytyä, jos vain saisi taas jonkun kortin. Kiinnostus on vain tasan 0 lähteä tonne ulos tekemään mitään kun on liukasta ja kylmä, no ehkä keväällä sitten. Viikonloppuisin elämään kuuluu ystävät ja alkoholi (ah, se ainainen paha)


BLOGI:
Todellakaan ei kannata odottaa, että päivitän joka päivä, pyrin toki siihen, mutta elämäni on vain niin samanlaista päivästä toiseen. Pyrin myös kuvaamaan ostoksiani, jotta saisin vähän kuviakin mukaan. Mikään tyyliblogi tästä ei todellakaan tule koska ei mulla mitään tyyliä ole :DD hyvä jos saatte kerran kuussa uuden pärstäkuvan.. Lisäilen myös kuvia tapahtumista missä olen ollut ja näin pois päin.. 
Blogi on siis yhdistelmä päiväkirjaa sekä tavoitteen saavuttamista, eli kyllä tässä tulee olemaan paljon painovalitusta sekä pään hakkaamista seinään sen takia koska inhoan itseäni, joten jos tuo ei innosta niin elä toki lue, ja jos luet niin elä valita vaan ole toki ihan hissukseen. 
Blogin kommentit on sallittu anonyymeille, sillä olisi kiva että kaverit kommentois jotain. Tosin jos alkaa menee täysin asiattomaks niin pakko poistaa se ominaisuus, sitä tosin hetkeen tapahtuu koska en halua tätä mitenkään isoon yleiseen levitykseen facebookin kautta.. On kuitenkin ehkä vielä olemassa ihmisiä jotka vihaa mua :)
Myöhemmin teen ehkä asuntopostausta ja muuta selittelyä, toiveita saa toki esittää, jos kiinnostaa tietää enemmän musta niin voin tehdä laajemman postauksen (kuvien kera, kuolkaa järkytykseen) ynnämuuta. 
Ja loppuun vielä tietoisku tosta blogin nimestä,
se on siis Halosta Arbiterin sanomaa koko "if they came to hear me beg, they'll be dissapointed"
valitsin nimen sen takia koska se jokseenkin kuvaa mun tilannetta, jossain määrin.. 


Romaani mikä romaani, katsellaan taas jonkin ajan päästä jos keksii kirjoteltavaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti