31.1.2011

Monday

Ekaks, ANTEEKS mun kameran paskalaatu mm. tossa paidan kuvassa. Yritin vaikka kuinka ottaa itestäni kuvaa se päällä mutta ei.. liian vähän valoa ja vammanen kamera muutenki.. MUR! 
Ja sitten tokaks nää kuvat eilisistä ostoksista! 


Tässä tää paita..

Ja tuossa näkyy olkapään yksityiskohtaa :)

Ja sitten toi loharipatsas minkä äiti osti mulle! 
Pitää vaan keksiä sille paikka ^-^'

Tänään oli kyllä taas sarjassamme vittuaamu, en olisi yhtään jaksanut lähteä kouluun, mutta pakko oli. Ja olikin sitten loppujen lopuksi ihan kiva päivä. Katsoin jopa mun poissaolot, ei olis pitäny alko vaan vituttaa, niitä on ihan sairaasti ja en yhtään ihmettelis jos se kuraattori nyt ihan kaikkea mulkkuuttaan ilmottais kelaan etten käy koulua... yritän kyllä, jos saisin TÄMÄN viikon oikeesti ilman poissaoloja. 
Pakkohan se oli senkin takia kouluun mennä kun oli oppilaskunnan kokouskin.. pitäis miettiä mitä hommataan taas koululle, viimevuonna pelejä ja sohvia, mitäs nyt? Ehkä joku keksii, tai ehkä ei.. Mun mielestä on vaan turha hommata sinne mitään jos koko paska menee noin vuoden päästä kokonaan remonttiin :D 

Paino-asioista sen verran että nyt on alkanu uus kilo taas lähteen! Yllätyin aamulla kyllä siitä. Otan tossa viikonloppuna uudet mitat ja katon kuinka paljon tässä kuukauden aikana nyt on totaalisesti lähtenyt ja mistä, vai onko mitään... 

Huomenna meen kaupoille Millan kanssa ja no.. jos vaikka jotain löytyis muiden perustarpeiden ohella :D 
Taas lyhyt vammapostaus koska en jaksa enempää, oon aika rättipoikki -..-'
Kattellaan taas koska tulee seuraavan kerran asiaa :D

1 kommentti:

  1. Kiitos paljon :) ja toivottavasti myös onnistut tavoitepainoosi. Oikeastaanhan haluaisin olla ihan tikku, mutta tuo 65kg on tällä hetkellä ihan järkevä tavoite.

    VastaaPoista