19.1.2011

failsafe

Otsikot taas luokkaa turhake ja näin. Käytiin tänään äitin kanssa shoppailemassa stockmannin outletissa (kenkien toivossa..), no siellä mitään kenkiä ollut, lenkkareita vaan. Oon saanu oltuu ihan kiitettävästi koulussa, päätin että mulla ei oo oikeesti varaa olla enää poissa ellen oikeesti ala repiä päätäni irti, koska muuten multa katkastaan tuet ja sitten mietiäänkin että mistäs saadaan rahaa jee.. Oon myös taas (mm. tänään) mutustanut aivan liikaa ruokaa, paino ei onneksi ole noussut.. luin jostain blogista että ihminen saisi yhden rasvakilon vasta syötyään 7000 kaloria päivässä, mitenköhän totta tuokin on?


Huomenna saan jumppailtua, Riku (avomies/kihlattu) menee taas pelaamaan kavereittensa kanssa jotain roolipeliä. En tykkää jumpata jos joku kattelee siinä... Tahtoisin kovasti meidän xboxille kinectin, siihen on pari sellasta jumppa ja tanssipeliä mitkä kiinnostais (mm EA:n active kakkonen joka maksaa hedelmäiset 99€...) siinä tulis ainaki tehtyä jotain ku sais huitoa itteensä mielin määrin tai sitten vaikka zumbailla tai jotain. Kallis paukkuhan tuo on koko kinect, joten ehkä vasta sitten kun saadaan paljon ylimääräistä rahaa :DD 


Mietin bussissa tänään, että jossain vaiheessa voisin tehdä jonkun "syvällisemmän" esittelyn itsestäni, kaikista vaiheista ja vähän tästä nykyelämästä. Tykkään puhua ihmisistä nimillä, joten ehkä sinänsä jonkinlainen esittely ainakin tärkeimmistä tyypeistäkin vois olla tarpeen (ellei kukaan tätä suuresti vastusta, en kyllä näe syytä miksi vastustaisi?). Jotenkin karua puhua "kaveri 1 meni sinne ja teki näin".. Liikaa ihmisiähän mä tunnen enkä tietty kaikkia jaksa sitten nimetä :D Enimmäkseenhän tuo Riku taitaa täältä teksteistä hyppiä. 


Huomenna on mun lempparipäivä koulussa, julistekurssi, äidinkieli ja englanti. Saatiin tänään vähän vilkastua meidän uutta lukkaria ja me likes, tosin kaikki päivät on neljään (paitsi perjantai), mutta kaksi aamua kymmeneen mikä luksus seki nyt on! 


Pitäis alkaa lisäileen jotain kuvia ja muuta erikoista tänne väleihin, kun varmaan tylsä lukee pelkkää pitkää litaniaa tylsää arkipäiväistä tekstiä, en vaan keksi mitään kuvia mistään. Joo, ja olis kiva jos painelisitte vaikka "luin" merkkiä tossa alhaalla että tiedän moniko sitten oikeasti jaksaa seurata, motivoi paljon kirjottaa ^-^' 
Kiitos myös teistä arvon kolme lukijaa jotka ovat tuonne reunalle ilmestyneet 

2 kommenttia:

  1. Luin ♥ Ihanaa kun oot viiemein saanu tän käyntiin. Oon käyny täällä aina salaa kurkkimassa!
    Laita ihmeessä photoja sekaan, ni tulee virkeemmän näköseks tää ja tsemii. Täällä on siis ainakin yks lukija, vaikken tossa sivupalkissa näykään, kun en käytä tätä bloggerin seurantatoimintoa : )

    VastaaPoista
  2. mauuu, kivaa et luet!!! ♥ pitää alkaa niit kuvii kyl joo lisäilemään, tosin en vaan ikinä keksi netistä mitään ja otan ite niin huonosti kuvia :< kurkkaile toki lisää!!

    VastaaPoista