22.1.2011

Do the math

Jaa vai että oli perjantai.. no olihan se taas :D Tosin hei, oon edistyny, perjantai+alkoholi ja ei skitsoilua! Kaks pistettä siitä! Miinuksia voisin ladella tuhansittain, kuten eilinen ja tämänpäiväinen pisteettömyys painonvartijoista, olisin vaan masentunu niistä ylipisteistä. Ja sekös sitten nyt kaduttaa, en tiedä paljonko oon vetäny mitäkin yli ja garrrr.. semivitutus, no ehkä se siitä tasaantuu. Teen sen painonvartijat-postauksen varmaankin ensviikolla, eli siis selittelen enemmän tosta systeemistä ja mitä teen (ja mitä en tee...) 


Kuvia en nyt tässä enää jaksa alkaa lisäilemään perjantailta, ehkä huomenna voisin, sain jopa uuden pärstäkuvan! PS. mun tukka on ihana, loveit tosin aika pinkkiin taittava et vaatii vähän totuttelua mut MAU!


Huomenna meen matkamessuille siskon kanssa vähän kyyläämään tarjouksia kevättä varten ja sitten tietty parkumaan kun ei ole rahaa ostaa ihania tarjousmatkoja jonnekin kauas (ei, en ole ikinä ollut Ruotsia/Viroa kauempana). Oikeastaan meen sinne kilpailujen perässä, jos pääsis jonnekin tälläseen:


Australian Bondi Beach

Australia on vaan yks harvoista kohteista minne tahtoisin, ja varmaan melkein ainoa lämmin maa-kohde minne pakkaisin just heti kassini ja menisin vaan jos olis rahaa! Ei mua mitkään Thaimaat innosta.. tosin kai sitä on mentävä sinne legendaarisille Kanarian saarille tai jonnekin, jos ne on halvempia kun maat minne olis halukkuus mennä (tähtäimessä Amsterdam keväällä 2011)

Huomenna raporttia messuilta ja niitä perjantaisia kuva! Ciao

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti